Kombinezoni - omiljeni prolećni i letnji komad, veoma svestran, spašava nas kada želimo da budemo spremne za pet minuta i izgledamo odlično. Ono što je najvažnije kod ovog komada garderobe je kroj. On treba da pristaje savršeno vašoj silueti.

Kombinezoni napravljen od debljih tkanina, iako podsećaju na radne uniforme mogu izgledati vrlo ženstveno. Nosite ga sa kratkim topom, visokim potpeticama, vežite pojas u struku. Druga opcija za dan - lakonski kombinezon slobodnog kroja. Oni izgledaju najbolje sa minimalističkim modnim dodacima i ravnim cipelama, kao što su sandale ili papuče.

devojka u kombinezonu
Shutterstock 

Večernji kombinezoni su obično napravljeni od finijeg materijala, poput svile ili šifona. Najsvestraniji je crni kombinezon, slično kao mala crna haljina. Napravite urednu frizuru, dodajte koncizan zlatni ili srebrni nakit - i vi ste najstilizovanija gošća na zabavi.

Od cipela najbolje se uklapaju zatvorene papuče ili lepe, elegantne cipele ili sandale.Preko kombinezona uvek možete poneti lagani mantil, jaknu ili kaput i dodatno začiniti vaš izgled.

vog vilijams
Robin Pope / Avalon / Avalon Editorial / Profimedia 

Izdvojili smo nekoliko modela kombinezona koje možete pronaći i kod nas. Više informacija o cenama i prodavnicama gde možete nabaviti svoj savršen kombinezon, pogledajte u galeriji:

Stradivarius.com Letnji kombinezoni