Podučeni iskustvom da nam prolećni dani poslednjih godina prolete i kako nema više jasne linije prelaska iz jednog u drugo godišnje doba, rešili smo da vam predstavimo novi letnji odevni hit.

Obožavamo leto i sve mogućnosti kombinovanja omiljenih stvari koje nam pruža, a ovoga puta za oko nam je zapao jedan drugačiji top za koji sumnjamo da neće privući i vašu pažnju.

Svima već dobro poznat brend, Cult Gaia, po svojim zanimljivim i estetski nesvakidašnjim torbicama. Ipak, ovaj brend u svojoj ponudi ima i odevne predmete od kojih je vrlo teško izdvojiti najlepši. 
Ali, ipak, jedan komad se jasno izdvojio. To je beli top sa otvorenim leđima koja skrivaju zlatni lanci koji svojim dizajnom čine efektan, ali i vrlo ženstven letnji komad.

Izgleda da lanci ove sezone neće biti popularni samo na torbama, već i na odeći, a u ovom slučaju oni nose celu priča. Ovaj savršeni komad već zamišljamo uz skinny farmerke visokog struka, ali i one sa širokim nogavicama, a takođe bi se odlično uklopio i uz neke elegantne pantalone visokog struka.

Kad malo bolje razmislimo, ovaj top bi odlično pristajao i suknjama, ali i šortsevima. Tako da dolazimo do zaključka da ovaj top ide savršeno uz sve!