Anastasija Ražnatović je mlada pevačiva koja važi za jednu od onih sa najviše stila. Iako ima svega 22 godine, mlada umetnica postala je sinonim za dobar ukus, a svojim odvažnim i inovativnim kombinacijama inspirisala je mnoge.

Kao i većina mladih i Anastasija je poprilično aktivna na društvenoj mreži Instagram, gde svakodnevno objavljuje svoje fotografije te elegantnim kombinacijama oduševljava svoje pratioce.

Ćerka poznate pevačice postala je prepoznatljiva jedinstvenom modnom ukusu i "okom za detalje", pa je tako i ovoga puta odlučila da trenutni trend zvonastih pantalona prilagodi svom senzibilitetu. 

Crni sako i crnu basic majicu ukombinovala je uz trendi farmerke koje su kao stvorene za njenu visinu i liniju. Naime reč je farmerkama širokih nogavica koje je ona odlučila da malo skrati tako što ih je presavila pri dnu. Na taj način doprinela je da ljubičaste cipele dobiju još veći prostor u ovom autfitu koji je za čistu desetku. 

anastasija ražnatović
Instagram 

Iako smo navikli da je gledamo u gracioznim i elegantnim kombinacijama, ovog puta mlada Anastasija se odlučila da spoji varijantu kežual elegancije. Farmerke koje savršeno ističu njenu vitku figuru, malo kraća majica i blejzer koji nikada ne izlazi iz mode ukombinovati uz cipele i tašnu u različitoj boji izgleda i više nego urbano i šik.

Po svemu sudeći, Anastasija bez sumnje, može da nam drži časove stilizovanja.

anastasija ražnatović
Instagram