Ako ste u dilemi šta obući sutra za posao, šetnju gradom ili prirodom, donosimo vam dve nove ideje iz H&M radnje koje ćete sigurno želeti da iskopirate.  

Overshirt

Overshirt je hibrid jakne i košulje koji kod nas možemo pronaći pod nazivom natkošulja. Kao zvezda ovih lookova pokazuje nam svoju jednostavnost kombinovanja u dve potpuno različite prilike. Oblačenje za posao i šetnju bi bar trebalo da se u potpunosti razlikuje. Tako do skoro nismo mogli da zamislimo da ćemo isti modni komad nositi i tokom radnog i tokom slobodnog vremena. 

Ono što najviše volimo u vezi sa natkošulja jeste njihova praktičnost. One su ujedno deblje i konkretnije od klasičnih košulja, a opet drugačije od jakni i kaputa i smatraju se idealnim komadom za slojevito oblačenje u razdoblju kada temperature variraju iz dana u dan.

Kancelarijski look uopšte ne mora da bude uštogljen

To je primer i ova kombinacija koja dokazuje da je potpuno izvodljiv zadatak izgledati moderno i lepo uz poštovanje strogog pravila oblačenja. 
Kao što vidite, nisam išla dalje od osnovne palete boja. Klasičnim poslovnim kombinacijama je potrebna doza odmerenosti i balansa u detaljima koji će činiti celokupan izgled modno osvešćene dame sa smelim igranjem u poslovnim prilikama.

Bele košulje i kragne odaju utisak konzervativnosti i posvećenog pristupa poslu, što i želimo, a pleteni končani prsluk je tu da celu stvar smiri i ublaži celokupan strogi look. Iskoristite još malo da nosite ovaj fenomenalni komad jer će nas vrlo brzo zateći dosta toplije vreme u kom će biti nemoguće poneti ga. 

h&m jakna
Wanted! 

Farmerke svetlog teksasa ili cigarette pantalone, na vama je da izaberete. Ovoga puta odlučila sam se za farmerke svetlijeg džinsa širokih nogavica jer sam želela da stroga poslovna kombinacija postane prošlost za mlade osobe koje su tek uplovile u poslovne vode. 

Za posao je lepo kada kombinujemo suptilnije boje, dok je samo jedan detalj zadužen da potpuno razbije monotoniju. I pored kodeksa oblačenja, ova odevna kombinacija je ujedno odmerena, ali sa primesama maštovitosti koju donosi lični stav i stil. 

Kombinacija za šetnju gradom

Drugi look posvećen je svima onima koji su srasli sa trenerkom u prethodnoj godini i teško im pada da se iz nje izvuku. Za njih predstavlja pravo mučenje kada treba negde da se pojave gde nije primereno pojaviti se trenerci i zato, neretko, čak i izostaju sa takvih događaja.

h&m trenerka
Wanted! 

Zato je ova kombinacija stvorena za njih. Trenerka koja je i dalje široka i preudobna, ali su njen kroj i boja definitivno jedni od elegantnijih u ponudi. Donji deo trenerke je dubokog struka i širokih nogavica premekanog materijala čije je naličje još mekše obloženo. Uz nju se slažu svi tipovi patika, a naš favorit su Air force 1 brenda nike. 

Dok je natkošulja prethodnom autfitu dala nonšalantnu notu koja je bila potrebna kako bi se smirio korporativni stil, ovom izvorno sportskom stajlingu je dala dozu urbanosti i ulične elegancije.