Pandemija izazvana korona virosm "naterala" nas je da češće stvari naručujemo onlajn. Ponekad stvari koje naručimo izgledaju identično kao na fotografijama zbog kojih smo i odlučili da ih kupimo, a nekad su do te mere drugačije da doživimo šok kada nam poštar uruči paket.

U snimku koji je postao viralan na TikToku i koji je do sada pregledalo preko od 2,9 miliona ljudi, dve devojke su podelile iskustvo kupovine pantalona koje su koštale 62.000 dinara u dolarskoj protivvrednosti. Jedna je poželela da ih ima, a druga je snimala njenu reakciju kad su željene pantalone stigle na kućnu adresu.

"Naručila je neke farmerke putem interneta nakon što je videla oglas", napisala je Em u klipu koji je podeljen na TikToku.

Prikazala je i "inkriminisane" farmerke - urnebesno duge, toliko da je, kad ih je isprobala, višak materijala sa nogavica izgledao kao par peraja.

@emareeeeeeeeeeeee

ok they kinda slap tho ##hellonhood##fyp##fashion##princeharry##oprah @huntergeigerr101

♬ Spongebob - Dante9k

Nije prošlo puno vremena, da bi hiljade ljudi počelo da komentariše ovu suludu kupovinu.

"Plakala bih od frustracije", bio je jedan od ne tako utešnih komentara.

"Zamislite da se sastanete sa nekim i čekate dobra 2 minuta dok vam skida farmerke", usledilo je nečije zapažanje.

Kasnije na snimku, Em je priznala da farmerke izgledaju „nekako slatko“ nakon što je njena prijateljica naborala višak materijala, shvatajući da tako treba da se nose - takozvane "složene farmerke" gde se tkanina farmerki skuplja iznad cipela.

"Potreban mi je ovakav par",oglasila se jedna žena.

"Da, ove farmerke bi trebalo da budu nehumano dugačke", napisao je jedan korisnik TikToka.