Nedavno je na društvnoj mreži TikTok postao viralan jedan test ličnosti koji navodno lako i brzo otkriva da li imate karakteristike psihopatske ličnosti. Test je podelila tiktokerka Sofija Boi, koja je u na samom početku objasnila da ona nije psihijatar ni psiholog, kao i da ova metoda služi za zabavu, a ne za davanje dijagnoze.

Sofija je objasnila kako se sprovodi ovaj test, a od publike je tražila da zatvore oči i zamisle kako šetaju kroz mračnu, strašnu šumu, dok im srce lupa, kao ičuju različite zvukove oko sebe.

"Odjednom osetite disanje iza sebe i okrećete se uplašeno, kako biste saznali o čemu se radi", priča Sofija, a zatim je ponudila i moguće odgovore:

divlja životinja, bleda osoba suprotnog pola, senka, pas, ogroman insekt ili ništa.

@sophia.boi

Comment or duet your answer! #psycho#psychopath#fyp#riddle#riddles#riddleswithsophia#forest#imagine#creepy#viral#blowthisup#viralvideo

♬ dont take this too seriously - sophia

Njeni pratioci dali su i ogroman broj svojih odgovora, kojih nema u ponuđenim opcijama, a tu je bilo svega i svačega - od klovna do čudovišta.

Sofija je u narednom snimku istakla da samo jedan odgovor otkriva da neka osoba ima tendenciju da razvije psihopatski tip ličnosti.

"Ovde se navodi da ljudi koji poseduju psihopatske tendencije najčešće kažu da vide psa. Psiholozi ne znaju zašto, ali ovo je jedan od razloga. Takav odgovor može biti pokazatelj maskiranja jer psi ne predstavljaju pretnju.

Na taj način psihopate pokušavaju da manipulišu osobom koja sprovodi intervju, odnosno vide intervju kao pasivni objekt kojim se može manipulisati", rekla je ova tiktokerka.

@sophia.boi

Reply to @_.sagittarius_ doing the other answers next!! #psycho#psychopath#psychopathquestion#fyp#riddle#riddles#riddleswithsophia#forest#dog

♬ original sound - sophia

Snimci na TikToku su pregledani preko 4 miliona puta, a služe isključivo kao vid razonode.