TikTok zvezda Džoni Mekej, čiji svaki video na ovoj mreži ima više od milion pregleda, svoju slavu izgradio je na neslanim šalama. Bilo da ulazi u avion koji je "slučajno neko ostavio otključan", a onda na visini od oko 3km saopštava da se setio da ne zna da leti, ili da upućuje video poziv svom dedi, a iza sebe je montirao krupnog, golog tamnoputog momka, Džoni ne propušta da izazove reakciju. Međutim, ovoga puta je možda i preterao, što se vidi po tome što je problematični post momentalno obrisan s mreže. Jedini trag može se pronaći u britanskom tabloidu The Sun.

Uključivši snimanje u lobiju aerodroma, Džoni je iskoristio poznavanje internih aerodromskih komunikacija kako bi, koristeći javnu telefonsku govornicu, pustio muziku sa svog uređaja na aerodromskom razglasu. Silno se zabavio slušajući svoju omiljenu pesmu, a onda okačio snimak na TikTok.

Međutim, drugi korisnici ove mreže vrlo brzo su ga upozorili na potencijalnu opasnost, a jedan od njih čak mu je rekao da je pri poslednjem takvom pokušaju proveo u zatvoru tri meseca. Ubrzo potom, Džoni je uklonio snimak sa svog profila.