ONA JE TO USPELA: Možete li da zamislite pesmu Mitra Mirića u rep stilu?

Znate je kao Toni the boss.

Print Screen/Instagram Marija Tonić 

Neka puca, puca, puca, nek‘ eksplodira - stihovi su dobro poznate numere koju u orginalu izvodi Mitar Mirić. Ipak, novi talas muzike i neobičan pravac zvuka čiji i sami vlasnici teško umeju da ga definišu, sve više osvaja mlađe generacije.

Tako je ovom narodnom pesmom izvedenom u rep stilu, javnost osvojila Marija Tonić, poznatija na Instagramu kao @tonitheboss1.

Marija na ovoj društvenoj mreži ima preko 100.000 pratilaca, a raznim skečevima i video snimcima kroz koje prikazuje svakodnevne situacije koje nam se dešavaju, stekla je veliku popularnost.

„Tema je toliko. Mislim da mi kao društvo živimo u poremećenom sistemu moralnih vrednosti. Inspiracija se nalazi na svakom koraku, samo ako se potrudite dobro da osluškujete. Sve je krenulo spontatno. Moja prvobitna zamisao bila je da izbacim sebe iz zone komfora i da se bavim onim što volim, a to je gluma. Želela sam da predstavim realan prikaz našeg društva, uz komičan momenat, ironiju ili sarkazam“, rekla je Marija jednom prilikom u jednoj emisiji.

„Verujem da je moj Instagram profil pokazatelj toga da se može bez provokativnih fotografija i da može da se plasira drugačiji sadržaj koji će zantrigirati javnost“, rekla je Marija.

Ukoliko još uvek niste, u nastavku pogledajte kako je Marija odrepovala ovu pesmu, ali i još neke zanimljive klipove:

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši