Nema lepše boje koja se teže kombinuje od zelene, to je definitivno. Ali to ne misle i Gilda Ambrosio i Giorgia Tordini, verovatno dve stilski najosvešćenije dame u Italiji koje su osnovale modnu kuću, u koju su poslednjih meseci uprte sve oči, The Attico

Trenutno glavna poslastica svih trendseterki sa instagrama jeste oversized sako, širokih ramena upadljive neonsko zelene boje. Ovakve sakoe imale smo prilike da vidimo na slikama 80-ih godina na majki, tetki ili baki, a oni koji imaju mogućnost da ih i sada izvuku iz starih ormana žena iz bliskog okruženja, pravi su srećnici!

Sako je napravljen od takvog kroja da žensku siluetu pravi savršenom uz moć izuzetno širokih ramena i ravnomernog sužavanja u struku. 

Obzirom na proleće i nestvare boje koje već imamo priliku da viđamo u prirodi, poželeli smo da postanemo deo nje. S istom idejom, Atticov zeleni sako brzo je postao simbol optimizma koji se munjevitom brzinom već našao u ormanima najvećih svetskih influenserki. 

Ovoga puta ne radi se o printovima, ali takođe naše omiljene insta devojke ih različito kombinuju. Leoni se opredelila da ovaj efektni sako ukombinuje sa bejzik crnim komadima kako bi postigala pun efekat ostao na autentičnom sakou. 

Ipak, ova trendseterka iz Norveške to voli šarenije. Ove sezone živimo u tehnokoloru, pa su se zelena, plava, žuta i pink munjevito izdvojile kao obavezne boje. Tako ih ova poznata influnserka gotovo u svakoj kombinaciji rado kombinuje.