Lea Davogić je jedna od najpoznatijih ženskih DJ-eva kod nas. Bavi se usputno i modelingom, obožava da svira klavir i da igra poledance.

Iako je danas najčešće viđamo za miks pultom u najpoznatijim klubovima, još uvek je prisutna u modnom svetu, a u taj deo njenog života savršeno se uklapa i njen Instagram profil na koji je nemoguće da niste bar slučajno zalutali.

Voli da prati sve svetske trendove, ali ih pažljivo prihvata kako bi ostala dosledna svom urbanom street stilu. 

Za početak izdvajamo look u kom se pojavila na snimanju za Wanted! koji nas je sve prisutne oduševio. Oversized bela košulja i sako savršeno su pristajali njenom vajbu, a karirane burberry čizme su razbile celu stvar. 

Komplet odelo pravi je hit sezone. Lea nosi odelo koje je kroja bermuda i oversized sakoa. Naizgled ozbiljno odelo je postalo ležerno i razigrano kada je stajlingu dodala sportske patike šarenih boja.

Kombinacija koja nikada neće izaći iz mode ni Lea ne propušta da nosi! Oversized prugasta košulja u crveno-beloj boji i farmerke dubokog struka savršeno ističu njenu vitku građu i negovanje minimalističkog stila.

Kombinacijom bordo lateks suknje sa hoodie duksom naglašava svoju modnu kreativnost. O ovome smo pričali kada smo rekli da ostaje dosledna svom ležernom stilu, ali ga rado kombinuje sa trendi komadima.

Ono što volimo kod Lee jeste to što i kada je angažovana za razne modne editorijale, njen prepoznatljiv karaktera ostaje prisutan u svakoj kombinaciji. Duboki šlic i golo rame izgledaju toliko svetski da Leu u ovoj kombinaciji možemo da zamislimo i na crvenom tepihu.