Iako nas je prošla godina naterala da preispitamo svoje prioritete, kako životne, tako i modne, pa je kolekcija torbi dosta ispaštali. Ali, ne više! Ove torbe tu odličan izbor ukoliko želite da je udomite novu u svojoj kolekciji!

Kako smo se proteklih godinu dana okrenuli najviše udobnoj i praktičnoj odeći, takav je slučaj sada i sa torbama.

Sa minijaturnim torbicama smo se pozdravili još na početku pandemije, jer je u torbu bilo potrebno smestiti masku, rukavice i dezinfekciono sredstvo pored gomile drugih stvari. Tako da su, minijaturne torbe postale prošlost zbog svoje nepraktičnosti, pa su na tron došle veće, lagane torbe u koje je bilo moguće spakovati sve potrebštine.

Obzirom da željno iščekujemo više prilika za izlazak, nova torba je svakako odlična ideja za osveženje autfita.

Na vrhu liste su vrećaste torbe koje su prostrane i koje stane apsolutno sve, za razliku od onih sa čvrstom strukturom.

Sledeće su torbe u efektnim bojama koje će autfit učiniti instant drugačijim od onoga na šta ste u prethodnom periodu navikli.

Naravno, dobre stare klasične "tote" torbe su neizostavan deo autfita. Prostrana ručna torba je toliko voljena jer odlično pristaje i u dnevnim i u večernjim prilikama.

I, naravno, kako da prođe bez modela za kojim su devojke poludele? Torbe sa debelim tzv "chunky" lancima zamenile su sve one klasične torbe tankih, elegantnih lanaca. Ovakve modele možete pronaći u radnjama high street brednova u raznim efektnim bojama sa srebrnim ili zlatnim lancem.