Kako od početka pandemije težimo udobnim komadima odeće, tako su trenerke postale must have komad u ormanu, pa su s tim u vezi brendovi počeli da u njihovoj izradi ekperimentišu u kombinaciji različitih materijala i printova.

Gotovo svakodnevno pojavljuju se novi brendovi i nove kolekcije, a Severina je za šetnju odabrala poseban, nesvakidašnji model u leopard printu.

Severina je podelila fotografiju na Instagramu uširokom kompletu trenerke, čiji gornji deo krojem podseća na bomber jaknu, a široki donji deo je zvonastih nogavica.

U pitanju je trenerka, u boji bele kafe, ukrašena nesrazmernim kružićima koji podsećaju na animal print, a duž cele nogavice sa strane se spušta traka sa oznakama ovog brenda. 

Trenerka je napravljena je od frotira i žakarda, a zbog upečatljivog dezena u njoj je teško ostati neprimećen. Severina je ovu vrlo zanimljivu trenerku uparila sa crnim patikama i zaštitnom maskom za lice u istoj boji.

Koliko voli ovaj brend, govori i činjenica da ima šorts u identičnoj boji i printu.

Iako lepu Splićanku najviše vezujemo za elegantne stajliš komade, ova trenerka je pun pogodak! A Seve nam je dokazala da autfit za šetnju ne mora biti jednoličan i dosadan.