Osim što je mnogi smatraju jednom od najboljih pevačica na našim prostorima, Severina je isto toliko puta dokazala da se nalazi u samom vrhu i kada su moda i stil u pitanju. Vrlo često svoje Instagram pratioce “počasti“ fenomenalnim stajlinzima, a jedna je od retkih koja ume i sme da iznese komade na koje se mnogi ne bi usudili.
Iako voli da ulaže u skupu dizajnersku garderobu, na njenom Instagram profilu mogu se videti i komadi poznatih high street brendova. Na ovoj fotografiji, recimo, nosi kombinezon iz Zare koji je prošlog, ali i ovog leta bio must have.


Kako nam je do kraja leta ostalo još vrlo malo, predlažemo da ova 3 stajlinga budu vaš izbor u narednom periodu.


O ovom stajlingu mnogi su pričali. Atraktivna Splićanka blistala je u žutom kompletu, a detalj koji je svima privukao pažnju je torbica u obliku ananasa.


Kombinezoni su komad koji treba da se nađe u svačijem garderoberu kada dođe letnja sezona. A Severina je svoj crveni savršeno iskombinovala uz pletenu torbu koje smo ovog leta nosile uz sve kombinacije. Širok kaiš u boji savršeno je upotpunio ceo look i time formirao figuru peščanog sata.


Mornarski stil obožavamo da rekreiramo u letnjim danima, a koji je bolji način za to od dugačke plave haljine i slamenog šešira? Celokupnom stajlingu dodajte i nekoliko statement asesoara poput nakita i velike torbe, baš kao što je to Severina uradila.


Pronašli smo nekoliko komada u Zari koje možete iskoristiti kako biste kreirali savršen summer look poput Severine.