Mlada pevačica Anastasija Ražnatović retko govori o svom dečku Đorđu Kuljiću, sa kojim je u vezi već četiri godine. Privatni život i emotivnu vezu želi da zadrži za sebe. Nedavno se par odlučio za novi korak u svojoj vezi, a to je da otpočnu zajednički život.

Anastasija je godinama živela na relaciji Beograd-Novi Sad, budući da je Đorđe iz "srpske Atine", i neretko je isticala da joj to prija, ali došlo je vreme za promene. Oni će se uskoro useliti u zajednički stan koju su kupili u Beogradu, u luksuznom kompleksu u blizini Kalemegdana, pa ovih dana uz pomoć arhitekte sa ushićenjem osmišljavaju svaki detalj životnog prostora, piše magazin "Hello".

anastasija ražnatović
Instagram /, Anastasija Ražnatović 

Podsetimo pevačica je nedavno izjavila i kako bi volela da se uda za svog izabranika, zbog koga je najviše svog vremena provodila u Novom Sadu.

"Udala bih se za svog dečka Đorđa, mi smo već četiri godine zajedno", rekla je Anastasija jednom prilikom, a potom je otkrila o kakvoj veridbi mašta.

"Ne bih ga zaprosila, nisam toliko moderna. Sigurno da bih volela da se potrudi oko prosidbe, da bude romantično. Doći će to kada treba da dođe. Ne žurim sa tim, nisam opterećena. Kada vezu ozvaničimo brakom, neće se ništa promeniti", dodala je pevačica.

  Anastasija.