Kada je digitalno ulepšavanje fotografija ili korišćenje Instagram filtera u pitanju, postoji mnogo dilema. Dok im je većina korisnika ove društvene mreže verna, čini se da je manje onih koji propagiraju prirodnu lepotu i predstavljaju sebe baš onakvim kakvi jesu.

Koliko puta ste se zapitali kako svim poznatim damama polazi za rukom da na svakoj fotografiji ispadnu savršeno?

Mnogi od nas zaboravljaju da i one koriste fotošop. Neke više, pojedine manje, ali niko ne može osporiti činjenicu da sami sebe najlakše pronađemo mane, pa i one najisitnije kada je fizički izgled u pitanju.

Profil Anastasije Ražnatović na Instagramu broji preko milion pratilaca, a ona je redovno aktivna na njemu. Njene fotografije za samo par sati prikupe i do 50.000 lajkova, a Anastasija priznaje da fotošop koristi u normalnoj meri.

„Sređujem svoje fotke na Instagramu i koristim fotošop, ali ne do toga da neko ne može da me prepozna kada me vidi uživo. Mislim da svi koriste i onaj ko kaže da ne koristi, taj laže. Verovatno hoće da ispadne prirodan“, rekla je Anastasija za „Nova.rs“ i dodala:

„U 21. veku je to dostupno i svi rade, nije ništa sramota. Svako na Instagram želi da izbaci svoju najreprezentativniju sliku, onu gde je sebi najlepši. Ja sam dobila komentare da sam lepša uživo nego na društvenim mrežama i to mi je kompliment. Uopšte ne volim mnogo da stojim i slikam se. Gedam da što pre završim to, da se islikam za jedan dan i posle budem mirna, osim ako nešto nije za posao”, otkrila je Anastasija Ražnatović.