Kejt Midlton se suočava sa teškim periodom otkako je dijagnostikovana rak. Trenutno je na preventivnoj hemoterapiji i povukla se iz javnog života, osim retkog pojavljivanja u junu na paradi Trooping The Color.

Dok je na iscrpljujućoj hemoterapiji, Kejt navodno takođe ima velikih problema sa svojim suprugom, princom Vilijamom. Naime, izvor iz Palate je nedavno rekao da je Kejt slomljenog srca zbog njihove svađe oko izbora škole koju će pohađati njihov prvorođeni sin, princ Džordž.

Kejt Midlton 0774183786.jpg
WPA-Pool/ MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Kako prenosi InTouch Weekli, Vilijam planira da upiše svog naslednika u školu koju su pohađali on i njegov brat, princ Hari. Reč je o Eton koledžu, srednjoj školi za britansku elitu. Kejt Midlton navodno ne želi da Džordž ide u školu samo za dečake i veoma je uporna u tome, piše Glossy.

profimedia-0814084517.jpg
David Dyson / Camerapress / Profimedia 

Kejt je protiv toga jer je bila „užasno maltretirana u svom prvom internatu“ i „ne može da podnese pomisao da Džordž prolazi kroz to“.

Princeza od Velsa pohađala je internat u Berkširu, a zbog zlostavljanja je odustala sredinom semestra. Kasnije je prešla na Marlboro koledž.

princ Džordž
John Rainford / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

„Slanje Džordža u tako rigidnu instituciju za više klase protivi se svim njihovim naporima da modernizuju monarhije“,rekao je neimenovani izvor i dodao da je pitanje prinčevog obrazovanja dovelo do dugih rasprava između Vilijama i Kejt, u kojima je princ od Velsa navodno pobedio, njegova žena je popustila.

Još fotografija princa Džordža pogledajte u galeriji:

Youtube princ Džordž

 Izvor: Story.hr/ Wanted Anja Nešić