Princ Albert II pojavio se na događaju 'Bori se protiv AIDS-a u Monaku' povodom 20. godišnjice nevladine organizacije za AIDS. Delovao je veoma veselo, a pozirao je u društvu svoje sestre, princeze Stefani, i nećake. Tema događaja bile su osamdesete, a Albert je sve iznenadio svojim izgledom.

Pažnju je privukao belim pantalonama, crnom jaknom i narandžastom majicom sa natpisom 'Zvezde 80'. Velika godišnjica proslavljena je pesmama iz osamdesetih, a vrhunac večeri bio je omaž princezi Stefani, kada je ceo tim Fight Aids Monaco otpevao „L'or de nos vies” u njenu čast.

Albert se ovoga puta pojavio bez supruge Šarlin, koja je godinama poznata kao 'najnesrećnija princeza'. Ovaj nadimak dobila je zbog fotografija na kojima plače u venčanici. Razlog za njene suze je navodno bilo saznanje da je Albert vara. Inače, Albert je imao preko 40 ljubavnica, među kojima je bila i jugoslovenska princeza.

profimedia-0793004693.jpg
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Pored Naomi Kembel, Dženis Dikinson, Sonje Morgan, Nikol Koste i mnogih drugih, tu je bila i Katarina Oksenberg. Američka glumica srpskog porekla proslavila se ulogom Amande Karington u seriji „Dinastija”. Ćerka Hauarda Oksenberga i princeze Jelisavete Karađorđević, koja je takođe plave krvi, jedna je od mnogih koja je privukla pažnju princa Alberta, piše Mondo.

Šarlin od Monaka čestitala je novu godinu kratkom porukom, zbog čega su svi ponovo okrivili princa Alberta za njeno stanje.
KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Albert i Šarlin su 2014. dobili blizance Gabrijelu i Žaka, nakon čega je princeza svu pažnju i ljubav usmerila na njih. Međutim, kada se s vremena na vreme pojave neke nove fotografije, njen izraz lica otkriva tugu o kojoj nije imala priliku da progovori javno, piše Stil.

Još fotografija Alberta i Šarlin pogledajte u galeriji:

STEPH / Visual / Profimedia, Profimedia Princeza Šarlin od Monaka se mnogo promenila kroz godine.

Izvor: Story.hr/ Wanted A.N.