Princ Albert i princeza Šarlin od Monaka pojavili su se u Parizu na polu-finalu Svetskog prvenstva u ragbiju, a promena u ponašanju slavnog para nije prošla nezapaženo. 

Iako su ih do sada nazivali "ceremonijalnim parom", te govorili da je princeza "pod prisilom" sa Albertom, kao i da "između njih nema ljubavi", čemu je pridodala i jedna od prinčevih ljubavnica Nikol Kosta, koja svako malo "bocne" kraljevski par, čini se da su sada sve priče pale u vodu, jer "najtužnija princeza" izgleda sve samo ne tužno

Šarlin i Albert su zdušno navijali.
CYRIL MOREAU / Bestimage / Profimedia 

I princeza i njen suprug zdušno su navijali za ekupu Južne Afrike koja je i odnela pobedu, a slike radosne i nasmejane princeze, koja sa mužem slavi pobedu svog tima su obišle svet.

"Ova žena sija", "Nikada je nisam videla ovako srećnu i nasmejanu", "Ko ju je zvao najtužnijom sada mora da joj traži drugi nadimak", samo je delić komentara koji se mogao pročitati.

Takođe, neki su zaključili da je posle ovog zajedničkog navijanja jasno da se Šarlin od Monaka i Albert zaista vole i da nisu samo ceremonijalni par.

ŠArlin je zdušno navijala za omiljeni tim.
CYRIL MOREAU / Bestimage / Profimedia 

"Pogledajte kako su zajedno navijali. Nema šasne da je njih brak samo priča za javnost", pisali su mnogi. 

Bilo je i onih koji smatraju da bolja "osveta" nekadašnjoj ljubavnici Nikol ne postoji. Podsetimo, princeza Šarlin od Monaka dobila je nimalo laskavu titulu "najtužnije princeze" nakon što su njene fotografije sa venčanja obišle svet.

Ona je uslikana suznih očiju, i nikako nije odavala utisak srećne žene koja se uskoro udaje.

Šarlin od Monaka nije odavala utisak srećne žene.
NIVIERE/VILLARD/NIKO/ALFRED / Sipa Press / Profimedia 

Svemu je posredilo otkrivanje Albertove afere, zbog čega je Šarlin navodno želela da otkaže venčanje, pa čak i da pobegne iz Monaka, ali su joj prinčevi ljudi oduzeli pasoš. 

Od tog trenutka, kako su pisali strani mediji, kreće njen pakao, koji se povećavao svaki put kada je otkrivena neka nova ljubavnica. Svemu nisu pomogla ni vanbračna deca, kao ni "lajava" ljubavnica Nikol Kosta, kako je mnogi opisuju. 

Šarlin od Monaka kraj princa Alberta dugo nije izgledala srećno.
KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Nikol je do sada u više navrata javno govorila da bi "bila bolja princeza od Šarlin", da je "ona ta koju Albert i dalje voli", a optužila ju je i da je njenog sina Aleksandera smestila sa poslugom

Princ je blizak sa svom decom, te tako i vanbračni sin i ćerka redovno dolaze u palatu i provode vreme sa blizancima koje je Albert dobio sa Šarlin. 

Nikol kosta sa Albertom i sinom.
instagram/nicole.coste 

No, u poslednje vreme, sin Nikol i Alberta - Aleksander Grimaldi, dao je nekoliko intervjua koji su se računali kao direktno "prozivanje" Šarlin, pogotovo što je veličao još jednu bivšu princa - Naomi Kembel, kao i njegovu sestru, princezu Stefani od Monaka koju princeza Šarlin ne podnosi, ako je verovati pisanju tamnošnje štampe.

Posebno što je navodno pokušala da okrene blizance protiv rođene majke kada je boravila u jednoj psihijatrijskoj bolnici u Švajcarskoj.

No, iako se Nikol na sve načine trudi da vrati Alberta, te, kako mnogi smatraju, u te svrhe koristi i svog sina, čini se da je princ ipak srećan kraj Šarlin, a i ona kraj njega, te ostaje samo da se nadamo da će njihova sreća i ljubav potrajati.

Možda će vas zanimati da pročitate: VANBRAČNI SIN NEVERNOG PRINCA VIŠE NE ĆUTI: Maćeha ga smestila sa poslugom, a on je ponizio istinom o DRUGOJ LJUBAVNICI

Bonus video:

OVA CRNKA JE UKRALA OSMEH PRINCU OD MONAKA! Glumila u i Parizu, zaštitni je znak SKADARLIJE, a njeno VENČANJE je šokiralo SRBIJU Instagram/vjerarte

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

s