Princ Albert ponovo je tema svih medija nakon određenih dešavanja poslednjih nedelja. Sve je počelo nedavno, kada se sa princezom Šarlin pojavio na jednom humanitarnom događaju na kom se, doduše nešto kasnije, pojavila i Albertova bivša ljubavnica Nikol Kosta, koja mu je i rodila prvo dete, sina Aleksandera. 

ŠArlin i Albert na humanitarnom događaju.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Organizatori su se potrudili da se Nikol i Šarlin putevi ne ukrste, s obzirom na njihovu burnu istoriju. Podsetimo, Nikol i Albert imali su tajnu vezu još u vreme kada je on uplovio u odnos sa Šarlin. Navodno je bio ludački zaljubljen u nju, međutim, njegov otac se isprečio na njihovom putu. 

Nikol je i zatrudnela, a kasnije se spekulisalo da Albert uopšte nije otac deteta. No, dokazalo se da je Aleksandre ipak njegov. Albert je kasnije bio uključen u život dečaka, a čini se da je u dobrim odnosima i sa Nikol koja na svom Instagram profilu ima popriličan broj fotografija sa njim. 

Često se i javno oglašavala, a poslednji put je to uradila nedavno kada je istakla da zna da je "omiljenija u narodu od Šarlin". Navodno je dodala i da zna da bi "Albertu bila bolja žena", te da joj je muka da "Šarlin glumi mučenicu".

Nikol Kosta je rodila sina.
TRB / Backgrid USA / Profimedia 

Nikol smatra da javnost nije naklonjena "najtužnijoj princezi" i zbog njenog ledenog stava i odsustva bilo kakve topline, pogotovo na javnim događajima. Inače, okidač za bes Nikol bio je postupak Šarlin prema njenom sinu sa kojim Albert danas ima dobar odnos.

Šarlin smestila vanbračnog Albertovog sina u sobu za poslugu

"Što se tiče Šarlin, ne volim da nas upoređuju. Ipak, treba da se podržavamo. U našoj situaciji diplomatija bi trebala da prevlada. Ali tokom njenih susreta s mojim sinom doživela sam stvari koje su me šokirale. Na primer, kada Albert nije bio tamo, Šarlin je premestila sobu mog sina u krilo za sobarice. Kao majka, ne mogu to da opravdam", ispričala je jednom prilikom.

ŠArlin je šikanirala Albertovog vanbračnog sina.
Laurent Vu / Sipa Press / Profimedia 

Albert je bivšoj ljubavnici kupio i stan u Parizu, te joj daje ogroman mesečni džeparac za luksuzan život kojim tamo živi. Nikol nikada nije bila preterano blagonaklona prema svojoj suparnici, kraljevskoj princezi Šarlin.

Kada je prošle godine Šarlin završila na lečenju zbog psihičkih problema, Nikol je rekla kako ju je napokon sustigla karma, a sada pak tvrdi da zna kako je ona u narodu Monaka popularnija od uvek tužne Šarlin.

Oglašavanje vanbračnog sina

Veliku prašinu podigao je i nedavni intervju za francuski magazinPoint de Vue upravo 19-godišnjeg vanbračnog sina Aleksandra. On je rekao da mu teško pada što ga nazivaju "nezakonitim" detetom.

"Kad sam se rodio, nijedno od moje dece nije bilo u braku, pa nisu počinili preljubu. Korišćenje reči "nezakonit" je uvredljivo! Nadam se da niko ne veruje u laži koje se šire internetom", rekao je tada Aleksandre.

"Čovek nosi prezime svog oca kada je priznat od rođenja. Dobio sam dobrovoljno priznanje od oca još kad sam bio beba. Ne od sudije ili novinara koji su ga primorali na to", istakao je sin princa Alberta.

Sin princa Alberta, inače, studira poslovni menadžment i engleski jezik, a živi s majkom i dvojicom starije polubraće, koju je Nikol Koste dobila u prethodnom braku. Uz to, on ima sjajan odnos s Jasmin, polusestrom po ocu.

Aleksandre sa polusestrom i blizancima.
pritnscreen/instagram 

"Jasmin je moja starija sestra i volim je kao što svojim svoju stariju braću po majci", ističe on. "Svi se odlično slažemo, a Jasmin je vrlo bliska i s jednim od moje braće, s kojim deli rođendan. Imamo dobre odnose iako živimo u udaljenim državama", objasnio je.

Princeza skinula burmu

Nakon intervjua se saznalo da je princeza Šarlin od Monaka skinula burmu, te da se odselila u Švajcarsku. Deaktivirala je i svoj Instagram profil, zbog čega se uveliko šuška da ponovo imaju probleme u braku. 

A onda, kao šlag na tortu, na mrežama Nikol Koste pojavila se fotografija na kojoj je sa bivšim ljubavnikom, sinom, ali i njegovom drugom vanbračnom ćerkom Jasmin Grimaldi.

Princ Albert i vanbračni sin i ljubavnica.
instagram/nicole.coste 

Nikol je sedela odmah do Alberta, a osmeh sa lica nije skidala, a povod je bio 20. rođendan sina Aleksandra. 

Ona je potom okačila i selfi na kojem pozira sa najširim osmehom, a mnogi su mišljenja da je ovo način da se ruga princezi Šarlin. Takođe, nikome nije promaklo da na fotografiji nisu blizanci iako se redovno pojavljuju u javnosti. 

Nikol Kosta sa osmehom na licu.
instagram/nicole.coste 

Bonus video:

NAJVEĆA KAZNA ZA LJUPKU STEVIĆ: Stručnjak otkrio detalje nakon prisluškivanja generala! (KURIR TV) Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!