Najtužnija princeza, odnosno princezaŠarlin od Monaka, doživela je sve ono čega se godinama plašila i što je izbegavala na sve moguće načine. 

Na 74. Balu Crvenog krsta koji se organizuje u Monte Karlu pod pokroviteljstvom monegaške kraljevske porodice srela se, gotovo oči u oči, sa ženom kojoj je drugo ime "skandal" - Nikol Kostom, inače bivšom ljubavnicom princa Alberta koja mu je svojevremeno rodila vanbračnog sina.

Princ i Šarlin od Monaka na gala zabavi.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Šarlin je na zabavu došla u društvu princa Alberta, a nikome nije bilo jasno kako je moguće da se Nikol našla na listi zvanica. Ipak, zbog istorije sukoba njih dve koji i dan-danas cure u javnost, oranizatori su se pobrinuli da nikakvog incidenta ne bude, te su uspešno manevrisali obema tako da se ne sretnu. 

Doduše, Nikol se ponašala tako kao da je zvezda zabave, a potrudila se i da njeno prisustvo na gala događaju ne prođe nezapaženo. Bila je aktivna i na Instagramu, te je tokom cele večeri delila storije, a potom je i okačila fotografiju na kojoj pozira u glamuroznoj crvenoj haljini. 

Sa druge strane, Šarlin je bila prizmena i skromna kao i uvek, i trudila se da ispoštuje sve svoje obaveze, kao i da zabavu napusti pre nego što se stvari otmu kontroli.

Sukob Šarlin i Nikol

Iako Albert i Šarlin danas izgledaju kao da je u njihovom braku sve potaman, nije oduvek bilo tako. Princeza je saznala za njegove mnogobrojne prevare još pre nego što su se venčali zbog čega je navodno pokušala da pobegne iz Monaka, ali joj Albertovo obezbeđenje to nije dopustilo. 

Šarlin je malo pred venčanje saznala da je Albert vara.
ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Zbog svega je na svom venčanju više bila tužna nego radosna, te otuda i nadimak "najtužnija princeza". Nažalost, Albert nije naučio lekciju, te je i kasnije varao Šarlin što je ona teško podnela i čak i završila u psihijatrijskoj ustanovi zbog narušenog mentalnog stanja. 

Šarlin je bila tužna na venčanju.
NIVIERE/VILLARD/NIKO/ALFRED / Sipa Press / Profimedia 

Njenom stanju nije doprinelo ni oglašavanje Albertove najpoznatije ljubavnice Nikol Koste koja mu je rodila sina.

Pričalo se da je princ bio lud za njom, te da je želeo nju da oženi umesto Šarlin, ali ga je u tom naumu navodno sprečio otac koji je pretio da će ga ostaviti bez titule i novca. Albertov otac se pobrinuo i da njegov nezakoniti unuk nikad ne dođe na tron, pravilom da vanbračna deca ne mogu biti naslednici prestola.

Nikol je Albertu rodila sina.
TRB / Backgrid USA / Profimedia 

Nikol, kao da je to sve znala, te se u više navrata javno oglašavala, a poslednji put je to uradila nedavno kada je istakla da zna da je "omiljenija u narodu od Šarlin". Navodno je dodala i da zna da bi "Albertu bila bolja žena", te da joj je muka da "Šarlin glumi mučenicu".

Nikol smatra da javnost nije naklonjena "najtužnijoj princezi" i zbog njenog ledenog stava i odsustva bilo kakve topline, pogotovo na javnim događajima. Inače, okidač za bes Nikol bio je postupak Šarlin prema njenom sinu sa kojim Albert danas ima dobar odnos.

"Što se tiče Šarlin, ne volim da nas upoređuju. Ipak, treba da se podržavamo. U našoj situaciji diplomatija bi trebala da prevlada. Ali tokom njenih susreta s mojim sinom doživela sam stvari koje su me šokirale. Na primer, kada Albert nije bio tamo, Šarlin je premestila sobu mog sina u krilo za sobarice. Kao majka, ne mogu to da opravdam", ispričala je jednom prilikom.

Šarlin nije bila blagonaklona prema vanbračnoj deci muža.
Bruno Bebert/PRM / Bestimage / Profimedia 

Naime, kao što je poznato, Albert je od 2011. u braku sa Šarlin, bivšom Olimpijkom iz Južnoafričke Republike koja mu je tokom braka rodila blizance - sina i ćerku, ali nije uspela da ga zadrži u svom krevetu. On je još na početku veze sa njom ušao u odnos s nekadašnjom stjuardesom Nikol, s kojom je dobio još jedno dete – sina, koji nema nikakve kraljevske povlastice.

U maju 2005. Nikol je otkrila kako je otac njenog sina princ Albert, a iako je inicijalno negirao vezu s njom, na kraju je sud odredio da se obavi test očinstva – koji je pokazao da Nikol nije lagala o tome da je princ preljubnik.

Albert je najpre negirao da je dete njegovo.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Nakon toga, Albert je ipak počeo da provodi vreme sa svojim sinom, a ljubavnici je kupio i stan u Parizu, te dobija ogroman mesečni džeparac za luksuzan život kojim tamo živi. Nikol nikada nije bila preterano blagonaklona prema svojoj suparnici, kraljevskoj princezi Šarlin.

Kada je prošle godine Šarlin završila na lečenju zbog psihičkih problema, Nikol je rekla kako ju je napokon sustigla karma, a sada pak tvrdi da zna kako je ona u narodu Monaka popularnija od uvek tužne Šarlin.

"Prošle godine su me na jednom događaju u Monaku dočekali kao kraljicu. Poštuju me i vole, a nju ne mogu da smisle", rekla je Nikol o tome kako se građani te kneževine odnose prema ovim dvema damama. Inače, Nikol i Albert su svoju tajnu vezu održavali 6 godina, a iako više navodno nisu u ljubavnoj vezi i dalje se viđaju zbog sina.

Bonus video:

Pogledajte kako živi najskuplja ljubavnica na svetu Instagram/yana.orfeeva

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!