Jasmin Grimaldi, vanbračna ćerka princa Alberta početkom godine potpuno je nestala sa mreža. Poslednja objava, koju je veoma brzo i uklonila sa mreža, bila je fotografija na kojoj su svi naslednici njenog oca, kako blizanci koje je dobio sa princezom Šarlin, tako i njegovo drugo vanbračno dete, sin Aleksandre sa kojim je veoma bliska.

Međutim, šuškalo se da se ovaj potez nije dopao najtužnijoj princezi, te da ju je ona i naterala da je obriše. Ona navodno, iako je prihvatila afere svog supruga, nije prihvatila i njegovu decu.

Jasmin Grimaldi objavila je fotografiju sa svom Albertovom decom, a navodno ju je ŠArlin naterala da je obriše.
pritnscreen/instagram 

Dopustila im je da se upoznaju i imaju kontakt, ali, brojni izvori tvrde da Šarlin Albertovu vanbračnu decu tretira kao smeće, te da čak Jasmin nije bila zahvalna ni na tome što je ocu pomagala oko blizanaca dok je ona boravila u psihijatrijskoj ustanovi.

Šarlin navodno ne voli Albertovu vanbračnu decu.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Jasmin koja je godinama "razvlačena" po medijima, iako je oca upoznala tek sa 12, navodno je to bila kap koja je prelila čašu, te je rešila da obriše sve objave i poptuno se povuče sa mreža. Međutim, sada je ipak istina isplivala na videlo, odnosno, postoji drugi razlog zbog čega nije aktivna na Instagramu, niti se pojavljuje u javnosti.

Jasmin Grimaldi nije se pojavljivala u javnosti od početka godine.
Xavier Collin/Image Press Agency / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Naime, njen dugogodišnji dečko, muzičar Jan Melenkamp sada je otkrio šta se krije iza misterioznog nestanka. Njegova poslednja objava bila je pre 20 nedelja, a sada je iznenadio sve fotografijom iz bolničkog kreveta i ogromnim ožiljkom preko grudi nakon operacije srca.

"Preživeo sam! Znam da sam u poslednje vreme ćutao na društvenim mrežama i planiram da podelim više informacija o svom putovanju poslednjih nekoliko meseci, ali sada samo želim da se zahvalim svima na podršci. Operacija i moj oporavak su prošli super! Uglavnom, želeo bih da otvorim dijalog i pomoći svima s pitanjima/zabrinutosti o operaciji na srcu, pripremama i procesu oporavka. Jeste li vi prošli nešto slično? Jeste li vi ili neko koga znate prošli kroz to ili se oporavili od toga?", napisao je muzičar.

Naravno, fanovi su mu poželeli brz oporavak, a s obzirom da je muzičar i sam uzeo pauzu od društvenih mreža, nije isključeno da je upravo to isto uradila i Jasmin kako bi mogla da pomogne svom dečku.

Inače, njih dvoje zajedno su već 5 godina, i ogromna su podrška jedno drugome. Jasmin je poslednji put viđena u javnosti 19. februara na ručku modne kuće Oskara de la Rente, i od tada joj se gubi svaki trag.

Jasmin Grimaldi u vezi je sa muzičarem već 5 godina.
printscreen/instagram 

Podsetimo, ona je plod dvonedeljne ljubavne avanture Alberta i američke konobarice Tamare Rotolo 1991. godine. Albert je priznao očinstvo 2006. godine i od tada nastoji da njegova vanbračna ćerka postane deo porodice u Monaku. Jasmin je prisustvovala krštenju princa Žaka i princeze Gabrijele, ali nema nikakva prava kada je u pitanju monegaško prestolonasledstvo.

Jasmin Grimaldi najstarija je Albertova ćerka.
LIONEL URMAN / Sipa Press / Profimedia 

Nju to ionako ne zanima. Rođena je i odrasla u Kaliforniji, završila je gimnaziju sa odličnim ocenama, a zatim otišla u Njujork i studirala glumu i pevanje na Univerzitetu Fordam.

Novinaru "Harpers bazar" otkriva da želi da krene stopama svoje bake Grejs Keli, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/instagram Pogledajte još fotografija Jasmin Grejs Grimaldi, prve vanbračne ćerke princa Alberta

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!