DOK JE ŠARLIN U BOLNICI, ALBERTOVA VANBRAČNA ĆERKA JOJ ČUVA DECU: Njen poslednji potez otkrio je pravu istinu o princezi

Albertova prva vanbračna ćerka Jasmin nehotice je otkrila u kakvom je zaista odnosu sa Šarlin, i mnogi su ubeđeni da stvari nisu dobre.

Princeza Šarlin od Monaka već dva meseca je u psihijatrijskoj bolnici
Profimedia 

Princeza Šarlin od Monaka nalazi se već neko vreme u psihijatrijskoj ustanovi van Monaka.

Mnogi su mišljenja da je sve to samo još jedan pokušaj princa Alberta da je spreči da se razvede nakon njenog višemesečnog odbijanja da se iz Južnoafričke Republike vrati u zemlju.

Spominjalo se i da je najtužnijoj princezi rame za plakanje pružio i ruski milijarder i bivši dečko Naomi Kembel Vladislav Doronjin, ali se ispostavilo da je on samo dobar prijatelj koji pokušava da je ubedi da ne napusti Alberta.

Šarlin je navodno dosta prinčevih afera i vanbračne dece, a da u svim pričama ima i pomalo istine svedoči i poslednji potez prve Albertove vanbračne ćerke Jasmin Grimaldi.

Prva ćerka princa Alberta jedna je od onih koja je čuvala decu Šarlin od Monaka.
Steven FERDMAN / AFP / Profimedia 

Kako su pisali strani mediji, ona je bila jedna od onih koji su preuzeli brigu o deci Šarlin dok je ona u bolnici, a nedavno je i na svoj Instagram okačila fotografiju sa braćom i sestrom. To je zapravo jedna od retkih fotografija gde su sva Albertova deca.

Međutim, pre samo nekoliko dana fotografiju je izbrisala sa mreža, a šuška se da je razlog Šarlin koja iako ne brani svojoj deci da viđaju brata i sestru, isto tako i nije preterano za to.

Jasmin Grimaldi obrisala je fotografiju na kojoj je sa ostalom decom princa Alberta.
pritnscreen/instagram 

Navodno Šarlin nije bilo pravo što se u isti koš stavljaju i njena deca i Albertova iz afera, te je primorala Jasmin da fotku obriše. Upravo zbog toga mnogi smatraju da je ovim potezom mlada glumica potvrdila da ima nesuglasice sa princezom Šarlin.

Uostalom, javna je tajna da Šarlin nije u dobrim odnosima sa porodicom svog muža, pa čak ni sa samim Albertom uprkos pokušajima da u javnosti ostave drugi utisak.

Šarlin od Monaka nije u dobrim odnosima sa Albertovom porodicom.
Bruno Bebert/PRM / Bestimage / Profimedia 

Najtužnija princeza pre nekoliko meseci našla se u centru skandala i zbog jedne od Albertovih ljubavnica Nikol sa kojom je dobio sina, a koja je svalila na račun Šarlin niz uvreda.

- Što se tiče Šarlin, ne volim da nas upoređuju. Ipak, treba da se podržavamo. U našoj situaciji diplomatija mora da prevlada. Ali tokom njenih susreta s mojim sinom dogodile su se stvari koje su me šokirale. Na primer, kada Albert nije bio tamo, Šarlin je premestila sobu mog sina u krilo za sobarice. Kao majka, ne mogu to da opravdam - poručila je tada, a onda naglasila kako je njen sin u odličnim odnosima s decom princeze Šarlin.

Nikol Kosta zgrožena je kako Šarlin tretira njenog sina.
INFphoto.com / INSTAR Images / Profimedia 

Kada je reč o lepoj Jasmin, ona je zapravo rezultat dvonedeljne ljubavne avanture Alberta i američke konobarice Tamare Rotolo 1991. godine. Albert je priznao očinstvo 2006. godine i od tada nastoji da njegova vanbračna ćerka postane deo porodice u Monaku. Jasmin je prisustvovala krštenju princa Žaka i princeze Gabrijele, ali nema nikakva prava kada je u pitanju monegaško prestolonasledstvo.

Nju to ionako ne zanima. Rođena je i odrasla u Kaliforniji, završila je gimnaziju sa odličnim ocenama, a zatim otišla u Njujork i studirala glumu i pevanje na Univerzitetu Fordam. Novinaru “Harpers bazar” otkriva da želi da krene stopama svoje bake Grejs Keli.

Njen put do Grimaldijevih nije bio jednostavan. Majka joj je stalno ponavljala ko joj je otac, ali upoznala ga je tek kada je imala 11 godina.

- Čeznula sam za tim trenutkom da bih uspostavila vezu sa ocem, da bih ga upoznala i naterala da i on mene upozna. Nisam imala oca i to mi je nedostajalo - kaže ona. Danas imaju divan odnos u kome uživaju, ali nije bilo jednostavno.

Jasmin Grimaldi danas ima dobar odnos sa ocel Albertom.
LIONEL URMAN / Sipa Press / Profimedia 

- Imala sam 14 godina, bila sam pred upisom u gimnaziju kada se saznalo da moj otac ima ćerku i da sam to ja - kaže Jasmin. Paparaci su je pratili u stopu.

- Bila je to velika promena za mladu osobu, najednom sam se našla u središtu pažnje.

Danas često putuje u Monako. Odlično se slaže sa sestrom od tetke Polinom Dikre, ćerkom princeze Stefani koja je mlađa Albertova sestra, te ne čudi što se među prvima ponudila da pomogne sa blizancima kada je Šarlin završila u bolnici. Ipak, čini se da princeza o svemu tome nema najbolje mišljenje, te ostaje da vidimo da li će u budućnosti ipak pronaći zajednički jezik, a još njenih fotografija pogledajte u galerji ispod:

printscreen/instagram Pogledajte još fotografija Jasmin Grejs Grimaldi, prve vanbračne ćerke princa Alberta

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši