Karolina od Monaka trenutno s porodicom boravi u poznatom švajcarskom skijalištu, gde su proslavili i Božić, a inače je poznato da je ovo omiljeno mesto za odmor čuvene porodice.

Inače uz porodicu iz Monaka vežu se brojni skandali, a neki idu toliko daleko pa kažu da je porodica ukleta.

Princeza se udavala tri puta, a u prvom braku s francuskim industrijalcem Filipom Žunotom je bila dve godine, od 1978. do 1980., a tada je imala svega 21 godinu.

Tri godine nakon razvoda udala se za italijanskog preduzetnika Stefana Kasiragija koji je poginuo u stravičnoj nesreći jureći gliserom tokom trke uz obalu Monaka. U braku su dobili troje dece.

Princeza Karolina od Monaka udavala se tri puta.
CRY-Huitel / The Photo One / Profimedia 

Nekoliko godina posle, počelo je da se šuška kako se viđa s princem od Hanovera, a onda se to i pokazalo tačnim. Zbog Karoline se razveo od supruge i venčao s njom tačno na njen 42. rođendan. Iste te 1999. godine dobili su ćerku Aleksandru.

Međutim, za Karolinu ovo nije bila treća sreća. Naime, mediji su 2010. godine pisali da par živi odvojeno i da najavljuje razvod, ali oni ni nakon toliko godina još uvek nisu zvanično razvedeni.

Poznato je da je princezi jako smetala eksplozivna narav supruga koja je uključivala brojne fizičke i verbalne ispade.

Treći muž Karoline od Monaka bio je nasilan.
TOUSSAINT KLUITERS / AFP / Profimedia 

I dok Karolina Božić provodi u skijalištu, njen brat Albert II nedavno je iznenadio javnost vešću da se njegova supruga, princeza Šarlin, nalazi u psihijatrijskoj ustanovi.

I dok sve pokušava da uveri kako je to bila njena odluka, svetska javnost smatra da je to sve maslo kraljevske porodice koja ne želi da dozvoli razvod koji "najtužnija princeza" godinama priželjkuje.

Šarkin od Monaka trenutno je na psihijatirjskoj klinici.
KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Princ Albert godinama je bio razočarenje za oca, princa Renijea III, zbog svog raskalašenog načina života. U mladosti su ga povezivali s brojnim ženama, ali on nije pokazivao zainteresiranost da se s nekom smiri. Iz raznih afera ima dvoje dece koje finansijski izdržava.

Zbog toga je njegov otac 2002. godine promenio ustav kojim bi kneževina mogla pripasti Albertovoj sestri ako on ne bude imao zakonitog naslednika.

Princ Albert od Monaka imao je bezbroj afera.
Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!