Umesto da povratak princeze Šarlin u Monako, nakon što je 10 meseci provela u Južnoj Africi utiša novinske natpise, čini se da su oni sve učestaliji.

Najtužnija princeza poznata po tome što se u javnosti nikada ne smeje, smeštena je na klinici u kojoj se leči od psihičkih i fizičkih problema, a ovu vest potvrdio je njen suprug, princ Albert od Monaka.

Danima se izveštavalo o princezinom zdravstvenom stanju nakon njenog povratka u Monako. Kako je njen suprug Albert potvrdio za medije, Šarlin je sama shvatila da joj je neophodna stručna pomoć.

Shvatila je da joj treba pomoć. Sama je donela odluku, a mi smo samo hteli da nam to potvrdi. Znala je da mora da se odmori i da dobije pravi medicinski tretman u ustanovi koja je daleko od Monaka“, zbog privatnosti, rekao je princ Albert za „Peoples Magazine“.

sarlin od monaka i princ albert
KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Dodao je da njegova supruga pati od duboke „iscrpljenosti, emocionalne i fizičke“. Takođe je demantovao brojne glasine i rekao da će oporavak sigurno trajati nekoliko nedelja.

Komentarisao je i bračne probleme o kojima se još uvek nagađa.

„Verovatno ću to reći nekoliko puta, ali to nema veze s našim brakom. Želim vrlo jasno da kažem da nema problema u našem odnosu. Umesto toga, nekoliko uzroka „koji su privatne prirode“ doveli su do njenog stanja. Ona je fizički i emocionalno iscrpljena. Bila je preopterećena i nije mogla da ispunjava službene dužnosti, životne uopšteno, pa čak ni porodični život, dodao je.

sarlin do monaka i princ albert
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Princeza Šarlin imala je nekoliko operacija u Južnoj Africi.

Nije dobro spavala nekoliko dana i uopšte nije dobro jela. Izgubila je dosta kilograma, zbog čega je postala osetljiva na druge potencijalne bolesti. Prehlada ili gripa ili čak korona virus“, nastavio je knez.

Podsetimo, princeza je početkom septembra hitno hospitalizovana nakon što se onesvestila zbog komplikacija uzrokovanih infekcijom koju je dobila u maju.

sarlin od monaka
pritnscreen/instagram 

Pričalo se i da je privremeno pronašla utehu u svom skromnom stanu sa dve spavaće sobe udaljenom 300 metara od kraljevske palate.

Javnost je uverena kako je princeza stigla u kneževinu da se razvede se od supruga serijskog preljubnika i da sada palata pokušava na sve načine to da spreči. Kap koja je prelila čašu bila je njegova nova afera, ali i intervju njegove bivše ljubavnice koja ju je u njemu javno blatila.

Naime, Albert je navodno poslednju aferu imao dok je bio u braku, a navodnoj je i toj ljubavnici napravio dete. Ona ga je tužila, ali još uvek ne postoje čvrsti dokazi da je istina ono što tvrdi.

Shutterstock, Profimedia Šarlin od Monaka