Šarlin od Monaka, "najtužnija princeza na svetu", kako su je neki mediji prozvali na dan njenog venčanja, na svom Instagram profilu objavila je fotografiju na kojoj pozira s kraljem južnoafričkog Zulu naroda, Misuzulom.

"Hvala vam za vašu ljubaznost i podršku", napisala je Šarlin u opisu fotografije i uz to dodala "Bayede Nkosi", što na afričkom jeziku znači "pozdrav kralju".

Princeza je pozirala u košulji i debeloj haljini, a oko vrata je nosila brojanicu. Njeni pratioci u komentarima su joj poručili da su zabrinuti za nju i da im ne izgleda dobro.

"Ti nisi dobro. Pogledajte joj ruke", "Izgledaš jako umorno i tužno", "Toliko je tuge u tvojim očima. Nadam se da ćeš jednoga dana ponovno biti srećna", "Izgleda bolesno i premršavo", "Ona je na ivici anoreksije", samo su neki od komentara ispod fotografije.

Jedan od pratilaca pitao je princeza kada namerava da se vrati u Monako, ali na njegovo pitanje nije odgovorila.

Šarlin u svojoj rodnoj Južnoafričkoj Republici boravi mesecima, a u Monaku je poslednji put viđena u januaru ove godine. Princeza je 8. oktobra treći put operisana kako bi izlečila ozbiljnu infekciju uha, nosa i grla.

Letos je u razgovoru za južnoafrički radio 702 Mandy Wiener rekla da ne može da forsira svoj oporavak.

sarlin od monaka
pritnscreen/instagram 

Njen boravak u Južnoj Africi potstakao je glasine o razvodu od princa Alberta, koji je nedavno progovorio o celoj situaciji.

"Nije naglo napustila Monako. Nije otišla jer se ljutila na mene ili na bilo koga drugog. Otišla je kako bi tamo preispitala rad svoje fondacije i uzela malo slobodnog vremena", objasnio je princ Albert za magazin People.

sarlin od monaka i princ albert
KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia