Iako je princ Albert (63) nedavno izjavio kako je u njihovom braku sve u najboljem redu, princeza Šarlin (43) ponovo je produžila svoj boravak u Africi, a u javnosti se nije pojavljivala više od mesec dana.

Povodom Svetskog dana nosoroga, princeza Šarlin iz Monaka objavom je htela još jednom da osvestiti javnost da ubijanje nosoroga zbog njihovih rogova nije u redu, ali njeni fanovi su tu objavu shvatili kao poziv u pomoć.

Ispod ilustracije su se odmah počeli nizati komentari zabrinutih obožavatelja koji žele da znaju da li s princezom sve u redu.

"Princezo, jesi li dobro?", "Nadam se da si dobro", "Uz tebe smo", "Nadamo se da ćeš uskoro biti sa svojom decom", samo su neki od komentara koji se mogu pronaći ispod objave.

Šarlin od Monaka je već mesecima u Južnoj Africi, službeno kako bi se oporavila od infekcije s kojom se zarazila prilikom dolaska. O njenom dugotrajnom boravku oglasio se i princ Albert.

albert i sarlin
Instagram 

- To je zdravstveni problem koji se mora lečiti. Okrenuo sam se brizi o deci. I mislio sam da će ta ogovaranja jednostavno nestati.

Znate, ako svaki put pokušate da odgovorite na sve što izađe na videlo, gubite vreme. Naravno da to utiče na nju, naravno i da utiče na mene. Pogrešno shvaćanje događaja uvek je štetno. Laka smo meta, pogođeni smo jer su oči javnosti uperene u nas - zaključio je Albert.

albert i sarlin
KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia