Princeza Šarlin od Monaka koja je javnosti poznata po nadimku najtužnija princeza, i dalje se nalazi u Južnoj Africi u kojoj je provela protekle mesece zbog nemogućnosti povratka kući nakon operacije i lečenja bolesti.

Princeza konačno ima razlog za sreću, jer su joj u posetu stigli suprug i deca, a Šarlin je lepe trenutke sa njima podelila na Instagramu, međutim u tu porodičnu idilu retko ko veruje.

Njen suprug Albert i njihovo dvoje dece, blizanci princ Žak i princeza Garbrijela, trenutno se nalaze sa princezom u Africi, čime se Šarlin od Monaka pohvalila na društvenim mrežama

Podsetimo, par je razdvojen od maja prošle godine, kada je princeza obolela od bolesti zbog koje je morala da ostane u Južnoj AfriciDaleko od dece i supruga, osim što se borila za oporavak, ona je morala i da poriče glasine o razdvajanju najviše zbog Albertovih afera i čak troje vanbračne dece.

Međutim, nijedno od njih nije u potpunosti razjasnilo nagađanja o mogućoj bračnoj krizi, sve do sada.

Šarlin je na Instagramu podelila niz porodičnih fotografija i dala do znanja da u svakom trenutku ima podršku supruga, s kojim je 1. maja obeležila okruglu desetu godišnjicu braka.

"Jako sam uzbuđena što je moja porodica opet sa mnom", napisala je princeza u opisu slika koje je objavila na Instagramu. Pre samo nekoliko dana ona je bila podvrgnuta drugoj operaciji, koja je trajala nešto više od četiri sata, pod opštom anestezijom.

Nesumnjivo najbolji lek za najnesrećniju evropsku princezu, kako je zovu, bila je stalna komunikacija s porodicom - često su razgovarali telefonom i upućivali video pozive.

"Moji svakodnevni razgovori s Albertom i decom neverovatno mi pomažu da podignem raspoloženje, rekla je Šarlin. Albert je stub mog života i moje snage, bez njegove ljubavi i podrške ne bih uspela da preživim ovaj bolni period", rekla je princeza, mada u njenu porodičnu idilu niko ne veruje.

Shutterstock, Profimedia Šarlin od Monaka