Za kraj oktobra, navodno je, planira povratak "najtužnije princeze" Šarlin u Evropu, a tada će na vido isplivati da li je njeno šestomesečno odsustvo zaista uzrokovano zdravstvenim problemima ili je pak reč o višemilionskom razvodu.

Podsetimo, princeza Šarlin od Monaka trenutno se nazlazi u Južnoafričkoj Republici, a prema tvrdnjama lekara neće uskoro moći da napusti zemlju i da se vrati svojoj porodici.

Naime, njoj je ustanovljena teška upala uha zbog koje nije u mogućnosti da putuje, a kako je već mesecima "zarobljena" u svojoj domovini ta vest joj je teško pala.

U najnovijem intervjuu datom jednom lokalnom voditelju putem video snimka, princeza Šarlin je otvoreno govorila o svojim zdravstvenim problemima, ali i o svojoj deci, šestogodišnjim blizancima Žaku i Gabrijeli, koje nije videla od januara meseca.

"Ovo je najduži period da sam van Evrope i odvojena od svoje dece. Komuniciramo preko fejs tajma većinu vremena. Bili su ovde i vratiće se nakon moje intervencije", izjavila je princeza, a zatim naglasila da je jako frustrirajuće i teško što ne može da bude uz svoju decu.

princeza sarlin o deci
NIVIERE/VILLARD/NIKO/ALFRED / Sipa Press / Profimedia 

Podsetimo, Šarlin je na Crni kontinent otišla u januaru kako bi ispratila povratak nosoroga u divljinu. Princeza aktivno učestvuje u zaštiti nosoroga, ali očigledno nije obratila dovoljno pažnje na sopstveno zdravlje.

Pre nego što je krenula na put podvrgla se hirurškom zahvatu podizanja sinusa koji joj je preporučio stomatolog zbog zubnog implanta, ali je posle toga zaradila infekciju.

Pri sletanju u svoju rodnu zemlju u januaru mesecu, kada joj je dijagnostikovana teška infekcija uha, grla i nosa. Doktori su joj zbog toga zabranili da leti iznad 3000m nadmorske visine kako ne bi došlo do komplikacija i sve dok se u oktobru ne izvrši lekarska intervencija, moraće da bude "prikovana" za afričko tlo.

Najtužnija princeza ne viđa decu zbog bolesti
MaHahui / CM / Splash / Profimedia 

Kako je lepa Šarlin otkrila prilikom uključenja u „Channel24“, porodica joj veoma nedostaje. Propustila je i obeležavanje desete godišnjice braka:

"Ovo je bio težak period za mene. Jako mi nedostaju suprug i deca, a ono što mi je posebno teško palo su upozorenja mog lekarskog tima da se ne mogu vratiti kući za 10. godišnjicu braka. Albert je moja stena i moja snaga i bez njegove ljubavi i podrške ne bih mogla lako da prođem kroz ovaj težak period."