Princeza Šarlin od Monaka trenutno se nazlazi u Južnoafričkoj Republici, a prema tvrdnjama lekara neće uskoro moći da napusti zemlju i da se vrati svojoj porodici.

Naime, njoj je ustanovljena teška upala uha zbog koje nije u mogućnosti da putuje, a kako je već mesecima "zarobljena" u svojoj domovini ta vest joj je teško pala.

Šarlin je na Crni kontinent otišla kako bi ispratila povratak nosoroga u divljinu. Princeza aktivno učestvuje u zaštiti nosoroga, ali očigledno nije obratila dovoljno pažnje na sopstveno zdravlje.

Pre nego što je krenula na put podvrgla se hirurškom zahvatu podizanja sinusa koji joj je preporučio stomatolog zbog zubnog implanta, ali je posle toga zaradila infekciju.

sarlin od monaka i princ albert
action press / Shutterstock Editorial / Profimedia 

No, to je shvatila kada je već uzela maha. Zbog pritiska u ušima za sada ne sme da ulazi u avion, pa je povratak u Monako pod znakom pitanja.

Kako je lepa Šarlin otkrila prilikom uključenja u „Channel24“, porodica joj veoma nedostaje. Propustila je i obeležavanje desete godišnjice braka, prvog dana jula.

Albert je moja stena. Uliva mi snagu, bez njegove ljubavi i podrške ne bih bila u stanju da prebrodim ovaj težak period – iskrena je princeza.

Ona ne može da putuje, ali suprug i deca mogu. Čim se steknu uslovi, Albert i njihovi blizanci Žak i Gabrijela doći će kod nje u Južnu Afriku.

Najtužnija princeza kako je mnogi nazivaju dobila je taj nadimak kada su slike sa njenog venčanja obišle svet. Umesto da je na njima bila nasmejana i srećna, princeza je imala prilično tužan izraz lica te je tako i dobila nadimak "Najtužnija princeza".

sarlin od monaka sa suprugom
Willi Schneider / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Neposredno pre venčanja, Nikol Kost, Albertova nekadašnja ljubavnica, obavestila je javnost da sa princom ima dvoje vanbračne dece. Šarlin je zbog toga htela da ga ostavi, i pričalo se da je tri puta pokušala da pobegne, ali su joj Albertovi ljudi oduzeli pasoš i nisu joj dali da ode. 

Umesto da je na svom venčanju bila nasmejana i srećna,princeza je većinu vremena provela u suzama, a iako je tvrdila kasnije da je razlog bio "uzbuđenje", njeno tužno, setno i zabrinuto lice odavalo je potpuno drugi utisak.

Pre nekoliko meseci Šarlin je obrijala deo glave što, složićete se, nije izdanje u kom bi očekivali da se pojavi jedna princeza. Mediji su to protumačili kao njen bunt protiv supruga.

sarlin od monaka
CRY-BEBERT / The Photo One / Profimedia