Mesecima od princeze Šarlin od Monaka nije bilo ni traga ni glasa. Poslednji put viđena u javnosti je viđena u januaru kada je sve šokirala obrijanom polovinom glave, a šuškalo se da je razlog još jedna Albertova afera u kojoj je dobio i dete.

Nedavno se saznalo da je princeza Šarlin u Južnoj Africi gde je ostala nakon sahrane dragih prijatelja, a sada je u jednom intevjuu konačno progovorila o svemu što je ljude zanimalo.

Najtužnija princeza prvi put nije proslavila godišnjicu braka sa princem Albertom jer je on u Monaku sa njihovim blizancima, a kako je otkrila za južnoafrički Channel24, poslednji meseci za nju su bili pravi izazov.

Svom suprugu je u intervjuu poručila da je "njena stena i snaga":

"Ovo je bio težak period za mene. Jako mi nedostaju suprug i deca, a ono što mi je posebno teško palo su upozorenja mog lekarskog tima da se ne mogu vratiti kući za 10. godišnjicu braka. Albert je moja stena i moja snaga i bez njegove ljubavi i podrške ne bih mogla lako da prođem kroz ovaj težak period."

sarlin od monaka trenutno boravi u juznoj africi
action press / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Svoju desetu godišnjicu braka supružnici su proveli udaljeni hiljadama kilometara, a princeza Šarlin do daljnjeg ostaje u Južnoj Africi u kojoj prolazi kroz, kako je nazvala, "komplikovane procedure" da bi izlečila tešku infekciju uha, nosa i grla, a koja joj se razvila još u maju.

Inače, princeza Šarlin od Monaka poslednji put se sa decom i mužem srela nedavno, kada su je posetili u Južnoj Africi.

"Njeno visočanstvo prolazi kroz težak period jer mora da bude odvojena od supruga i dece. Period oporavka je dug i mukotrpan, zbog čega, da bi se sve uspešno okončalo, ne sme da leti avionom. Put pred njom je dug i naporan, a tim fondacije Južne Afrike trudi se svim snagama da princeza ostane vedrog duha i da odradi projekte zbog kojih je i došla u Južnu Afriku", otkrili su iz fondacije na čijem je čelu princeza Šarlin.

Podsetimo, titulu "najtužnije princeze" dobila je nakon što su njene fotografije sa venčanja obišle svet, jer je nekoliko dana pred svečanost saznala za brojne Albertove afere. Iako je želela da otkaže sve, prinčevi ljudi su je ipak ubedili u suprotno, a mnogi su mislili da je njen put u Afriku način da se otrgne iz njegovih kandži.

titulu najtuznije princeze dobila je kada su fotografije sa njenog vencanja obisle svet
NIVIERE/VILLARD/NIKO/ALFRED / Sipa Press / Profimedia 

Zato su se na internetu mahom pojavili komentari da princeza verovatno mora da odgovara ovako, a mnogi se nadaju da će ipak uspeti da "preseče" i razvede se od supruga koji je i dalje vara na svakom ćošku.