Princeza Šarlin od Monaka i dalje je fizički razdvojena od svojih šestogodišnjih blizanaca, ali to ne znači da s njima nije u svakodnevnom kontaktu i to zahvaljujući videopozivima.

Na svom službenom Instagram profilu 43-godišnja Šarlin objavila je nekoliko fotografija na kojima je ona sama, ali i na kojima se vidi kako razgovara sa svojim mališanima.

Fotografije su otkrile delić njene intime, ali i novu frizuru, koja je još i kraća nego što je bila poslednjih meseci.

Mnogi se još uvek sećaju njenog drastičnog poteza i šišanja kose, a kada je to napravila, mnogi su tvrdili kako je to način da izrazi nezadovoljstvo svojim brakom s princom Albertom od Monaka.

sarlin od monaka
CRY-BEBERT / The Photo One / Profimedia 

Zbog toga, ali i službenih fotografija na kojima se videla njena tuga, nije trebalo puno da princezu Šarlin proglase najnesrećnijom evropskom princezom.

Podsetimo, titulu "najtužnije princeze" dobila je nakon što su njene fotografije sa venčanja obišle svet, jer je nekoliko dana pred svečanost saznala za brojne Albertove afere.

Iako je želela da otkaže sve, prinčevi ljudi su je ipak ubedili u suprotno, a mnogi su mislili da je njen put u Afriku način da se otrgne iz njegovih kandži.

princeza sarlin od monaka
NIVIERE/VILLARD/NIKO/ALFRED / Sipa Press / Profimedia 

Nedavno se oglasila u javnosti i obelodanila šta je radila sve ovo vreme.

Na svom službenom Instagram profilu, princeza Šarlin je dramatičnim fotografijama, na kojima pozira sa lokalnom jedinicom koja se bori protiv krivolova, ali i sa jednim od najugroženijih životinjskih vrsta, nosorozima, poslala je apel javnosti kako bi podigla svest o toj strašnoj borbi koja bi mogla, u konačnici, ugroziti upravo životinjski svet.

S obzirom da je godinama živela u zlatnom kavezu iz kog nije mogla da pobegne, put u domovinu je došao kao sjajan način da se otrgne od kontrole Alberta i njegovih službi.

Koliko je sve otišlo predaleko svedoči i to što je 1. jula bilo tačno 10 godina od kako su jedno drugome izgovorili sudbonosno "da", a iako su jubilej čestitali javno jedno drugome, više je nego jasno da je sve ovo samo početak kraja.

sarlin od monaka
action press / Shutterstock Editorial / Profimedia