Nakon što su pred manje od mesec dana zajedno viđeni na večeri, Anđelina Džoli i pevač The Weeknd pojavili su se na koncertu i tako su potstakli dodatne glasine da bi iza njihovog sastanka moglo biti nešto više od poslovnih dogovora.

Glumica još uvek zbog bivšeg supruga Breda Pita redovno ide na sudove, a navodno ostala razočarana nakon što je sud dodelio zajedničko starateljstvo.

Njihov razvod traje još od 2016. godine. Ipak, neki smatraju kako je Anđelina konačno pronašla novu ljubav.

andjelina dzoli
DIGGZY / JESAL / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Ranije ove godine Džolijeva je viđena kako ulazi u zgradu svog bivšeg supruga Džonija Li Milera (48) i sumnjalo se da su obnovili vezu.

Nove glasine o glumičinom ljubavnom životu krenule su da kruže krajem juna, kad su ona i pevač The Weeknd (31) zajedno bili na večeri u luksuznom hotelu.

Navodno je večera bila poslovnog tipa i raspravljali su kako da pevač otpočne svoju filmsku karijeru u Holivudu.

"Oni su samo prijatelji, ali ko zna mogli bi da budu i nešto više u budućnosti. On ne skriva da mu se Anđelina sviđa već dugo vremena", rekao je upućeni izvor za The Sun.

Sada je par ponovno viđen na privatnom koncertu u Los Anđelesu, navodi Instagram profil Deuxmoi. Kako prenose izvori glumica je bila vidno raspoložena i nije skidala osmeh sa lica.

andjelina dzoli i the weeknd
Instagram 

Navodno je čak popularni pevač u jednoj svojoj pesmi aludirao na slavnu glumicu. "Opčinjen je njome, viđaju se već neko vreme i nikada nije bio tako uzbuđen", rekao je izvor blizak pevaču za američke medije.

Inače, njegovu bivšu devojku, pevačicu Selenu Gomez, svojeveremo su mediji povezivali s Anđelininim bivšim suprugom Bredom Pitom još 2016. godine.