Anđelina Džoli i The Weeknd viđeni su kako uživaju u romantičnoj večeri u Los Anđelesu, usred njene ogorčene brakorazvodne bitke s bivšim suprugom, glumcem Bredom Pitom.

U četvrtak uveče, 46-godišnja Anđelina i 31-godišnji The Weekend čije je pravo ime Ejbl Tesfaji, viđeni su kako napuštaju restoran u Santa Monici gde inače dolaze uglavnom poznate ličnosti.

Iako do sada nije bilo poznato ni da se poznaju, među njima postoje neke intrigantne veze, uključujući pevača koji se u jednoj od svojih hit pesama aludirao na slavnu glumicu Anđelinu Džoli.

"Opčinjen je njome, viđaju se već neko vreme i nikada nije bio tako uzbuđen", rekao je izvor blizak pevaču za američke medije. Inače, njegovu bivšu devojku, pevačicu Selenu Gomez, svojeveremo su mediji povezivali s Anđelininim bivšim suprugom Bredom Pitom još 2016. godine.

Podsetimo, prošlog meseca Anđelina je navodno ostala razočarana nakon što je sud dodelio zajedničko starateljstvo nad decom s Bredom Pitom.

Anđelina i Bred imaju šestoro dece -  Medoksa, Paksa, Zaharu, Šajlo i blizance Knoks i Vivijan. Angelina je 2016. zatražila razvod pozivajući se na 'nepomirljive razlike', a finalizovan je 2019.

"Ona prolazi kroz težak proces i ovaj mladi pevač joj pomaže da to prebrodi. Mogla bi se roditi ljubav", dodao je isti izvor. 

Inače, veliku pažnju medija privukla je i njena ćerka Šajlo koja planira da promeni pol. Anđelina i Bred su svojevremeno izjavili da je Šajlo još sa tri godine počela da se oseća kao dečak, a Pit je gostujući u emisiji kod Opre Vinfri otkrio da je devojčica izrazila želju da joj se ubuduće svi oslovljavaju imenom Džon. Više fotografije njihove ćerke i kako danas izgleda, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

DIGGZY / JESAL / SplashNews.com / Splash / Profimedia Anđelina Džoli i Šajlo