2005. godine Anđelina Džoli je u braku sa Bredom Pitomdobila ćerku Šajlo Nouvel. Devojčica je rođena u Nambiji, a bračni par prodao je ekskluzivne fotografije časopisima People i Hello! za nešto više od 7 miliona dolara koje su zatim donirali UNICEF-u.

Anđelina pored Šajlo ima petoro dece od kojih je dvoje biološko, dok je troje usvojila.Najstarijeg sina Medoksa koji danas ima 19 godina, Anđelina je usvojila u Kambodži kada je snimala popularni film o junakinji Lari Kroft. Medoks je tada imao samo sedam meseci.

Tri godine kasnije, 2005. godine, Anđelina je usvojila i šestomesečnu ćerku Zaharu iz Etiopije, a tada je s njom po nju otišao Bred Pit s kojim je iste godine započela vezu. Već sledeće godine Bred je usvojio Medoksa i Zaharu koji su dobili prezime Džoli-Pit.

sajlo dzoli pit
MAQUAIRE / ANGELI / Bestimage / Profimedia 

U martu 2007. godine porodici se pridružio još jedan član, trogodišnji Paks Tien iz sirotišta u Vijetnamu. 2008. godine tokom filmskog festivala u Kanu, Anđelina je potvrdila da čeka blizance. Dva meseca nakon toga rođeni su Knoks Leon i Vivijan Marselin, a paparaci su dežurali pune dve nedelje ispred bolnice u Nici kako bi dobili prve fotografije mame i mališana. Prve fotke bračni par je prodao istim časopisima za vrtoglavih 14 miliona dolara, a sav novac uplaćen je njihovoj humanitarnoj organizaciji. Bio je to najveći iznos ikad uplaćen za fotke beba poznatog para.

Od sve dece, medijima je najzanimljivija Šajlo koja je nedavno napunila 15 godina. Već se godinama šuška kako ćerka slavnog para želi da bude dečak, a od prošle godine se navodno zove Džon.

sajlo dzoli pit
Swarbrick/Watts / INSTAR Images / Profimedia 

Bred je o odgoju Šilo prvi put progovorio 2008. godine kod Opre Vinfri i tada otkrio kako je zovu muškim imenom, dok se Anđelina ovim povodom oglasila dve godine kasnije kada je izjavila kako je sve počelo kada je imala tri godine.

"Ona želi da bude dečak, pa smo joj odsekli svu kosu. Ona voli da nosi mušku odeću i misli da je jedna od braće", rekla je tada glumica koja u potpunosti podržava takvu odluku od samog početka. Kako prenose strani mediji, navodno će Šajlo/Džon promeniti i pol, a mnogi ovo dete već slave kao LGBTQ ikonu.

sajlo dzoli pit
FameFlynet / Backgrid USA / Profimedia 

Tinejdžerka koja intrigira javnost i medije od najranije dobi, nedavno je uspela da zaseni mamu kao i braću i sestre svojim odraslim izgledom.

Naime, nakon što su u javnost dospele fotografije s porodičnog druženja, brojni su primetili koliko je Šilou porasla preko noći.

sajlo dzoli pit
DOBN / RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Pa ona je visoka kao Endži", "Kada bi mama izula štikle, Šajlo bi bila i viša", "Kad je pre ovo dete toliko poraslo", samo su neki od komentara.

Takođe svi su primetili da je Šajlo ponovo pustila kosu, koju je donedavno šišala na kratku dečačku frizuru.

adnjelina dzoli, sajlo dzoli pit
Maciel/NGRE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Više njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

{credit}/MEGA / The Mega Agency / Profimedia, WCP,bruce,javilez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Šajlo Džoli Pit nekad i sad