Jedno od najzvučnijih imena u Holivudu, glumica Anđelina Džoli, u petak je napunila 46 godina te je tim povodom, svojih šestero dece, 19-godišnjeg Medoksa, 17-godišnjeg Paksa, 16-godišnju Zaharu, 15-godišnju Šilou i 12-godišnje blizance Noksa i Vivijen izvela na večeru u poznati londonski restoran.

Iako je slavljenica zablistala u elegantnoj žutoj haljini midi kroja, pažnju je i ovaj put ponovno ukrala njena najstarija biološka ćerka Šilou Džoli Pit.

Tinejdžerka koja intrigira javnost i medije od najranije dobi, ovaj je put uspela da zaseni mamu kao i braću i sestre svojim odraslim izgledom. Naime, nakon što su u javnost dospele fotografije s porodičnog druženja, brojni su primetili koliko je Šilou porasla preko noći.

andjelina dzoli, silou dzoli pit
Maciel/NGRE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Pa ona je visoka kao Endži", "Kada bi mama izula štikle, Šilou bi bila i viša", "Kad je pre ovo dete toliko poraslo", samo su neki od komentara. Takođe svi su primetili da je Šilou ponovo pustila kosu, koju je donedavno šišala na kratku dečačku frizuru.

Inače, iako se glumica sredila za proslavu rođendana, njena deca odlučila su se za nešto ležernije odevne kombinacije, a dobru atmosferu porodičnog druženja nisu im pokvarili ni mnogobrojni paparaci koji su ih čekali na ulazu u restoran.

noks dzoli pit
Maciel/NGRE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Takođe, ovo je jedno od ređih pojavljivanja cele porodice u poslednje vreme. Otkako je najstariji Medoks otišao na studije, Anđelinu najčešće možemo da vidimo u društvu najmlađe dece ili u šopingu s ćerkama.

Upravo zbog navedenog, mnogi su ovo porodično okupljanje protumačili i kao indirektno slanje podrške majci koja je nedavno doživela neugodno iznenađenje nakon što je sud, posle dugogodišnje bitke za starateljstvo nad decom, ipak odlučio da oba roditelja imaju jednaka prava. 

andjelina dzoli sa decom
SPOT / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Anđelina i njen bivši suprug, 57-godišnji glumac Bred Pit, imaju jednaka prava, odnosno, dodeljeno im je zajedničko starateljstvo. Glumica je takođe nedavno bivšeg supruga optužila za porodično nasilje u kome je učestvovao i njihov sin Medoks.

On je čak rešio da svedoči protiv oca na sudu, a kako su mediji preneli Bred je veoma bio skrhan ovim postupkom Medoksa.

silou dzoli pit
WCP,bruce,javilez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Više fotografija pogledajte u galeriji:

Karl Larsen / INSTAR Images / Profimedia, - / Backgrid USA / Profimedia Ćerka Anđeline Džoli i Breda Pita napunila 16 godina