Nakon duge i naporne borbe Bred Pit je dobio zajedničko starateljstvo sa Anđelinom Džoli nad njihovom decom. Ovo je veoma bitna stvar za slavnog glumca koji je godinama vodio "bitku" sa bivšom suprugom.

Anđelina Džoli i Bred Pit razveli su se posle 12 godina braka, koji je, pre braka sa njom, važio za najpoželjnijeg neženju na svetu. A ko su sve dame koje su pre Anđe pokušale da obuzdaju slavnog glumca?

Jedna od njegovih prvih veza koju je javnost ispratila bila je sa Robin Givens, sada bivšom ženom Majka Tajsona.

Bred i Robin bili su u vezi od 1986. do 1987. godine, a Bred je imao tu nesreću da ih Majk zatekne u krevetu, što nije bilo nimalo naivno jer je Robin i dalje zvanično bila u braku sa njim, iako je razvod bio na vidiku.

Potom se Bred 1998. godine kratko zabavljao sa Džil Šolen. Zabavljali su se tri meseca, i uspeli da se za to vreme i vere, ali su se razišli na snimanju u Budimpešti. Iste godine, Bred je ušao u vezu sa Kristinom Eplgejt, zvezdom serije "Bračne vode", koja je tada imala jedva 18 godina. Uskoro ga je ona ostavila zbog drugog muškarca.

Bred je utehu našao u vezi sa britanskom pevačicom Sinitom, koja je bila opčinjena glumcem, i rado govorila o tome kako Bred izgleda bez odeće.

- Odlično izgleda. Prelep je i prezgodan. Sa njim sam se viđala dve godine - bio je mlad i strašno simpatičan - rekla je svojevremeno. I ta veza je propala, pa se Bred okrenuo izlascima sa Džulijet Luis, glumicom koja je tada imala svega 16 godina i od njega bila mlađa punu deceniju.

Kratku vezu je 1993. godine imao sa manekenkom Džitkom Pohlodek, ali nikako nije mogao da zaboravi Džulijet, što je i napominjao u svojim intervjuima.

Onda je u njegov život 1994. godine ušla Gvinet Paltrou sa kojom je u vezi proveo tri godine. Bili su i vereni, ali na kraju se brak nije desio jer, kako je Gvinet objasnila prošle godine "nije bila spremna za taj korak, i Bred je bio previše dobar za nju".

gvinet platrou
Instagram 

Dženifer Aniston ušla je u njegov život 1999. godine, i to tako što su im agenti namestili sastanak. Bili su omiljeni par Holivuda sve do 2004. godine kada je Bred otišao na snimanje filma "Gospodin i gospođa Smit", i završio u zagrljaju Anđeline Džoli.

dzenifer aniston, bred pit
Shutterstock 

2018. pisalo se da je glumac bio u vezi sa Neri Oksman, profsorkom na fakultetu Masašusets Institut of Tehnolodži.

Magazin US Weekly pisao je kako je Bred u potpunosti bio očaran zanosnom brinetom i da je hemija između njih bila neopisiva. Mešutim njihva romansa nije potrajala.

2020. Bred je imao kratku romansu sa Nikol Poturalski koja je inače u otvorenom braku s nemačkim vlasnikom restorana Rolandom Marijem (68), sa kojim ima i sina. S Bredom Pitom se viđala već nekoliko meseci, a njenom suprugu to nimalo nije ne smetalo.

andjelina dzoli, bred pit, nikol poturalski
Wanted/Instagram Ne zna se šta tačno Anđelina očekuje od Breda nakon razvoda

Prethodnih meseci su bila glasna i nagađanja da se Pit pomirio sa bivšom suprugom Dženifer Aniston, međutim, čini se da od toga za sada nema ništa.

dženifer aniston
Xavier Collin/Image Press Agency / SplashNews.com / Splash / Profimedia