Pre dvadesetak dana mediji su bili preplavljeni fotografijama na kojima je čuveni holivudski zavodnik Bred Pit u invalidskim kolicima.

Iako je isprva to veoma zabrinulo obožavatelje, uskoro se ispostavilo da je u pitanju samo rutinski zahvat vađenja umnjaka, a sama politika klinike je takva da pacijenti moraju biti u kolicima kako bi se izbegle eventualne povrede nakon buđenja iz anestezije.

Međutim, koliko je ta informacija u neku ruku smirila fanove, evidentno je bilo da je glumac veoma mršav, te su se na društvenim mrežama razvile prave teorije zavere.

Stvari su otišle toliko daleko da mnogi tvrde da je Bred u kolicima završio, ni manje ni više, zbog bivše supruge Anđeline Džoli.

Naime, nakadašnji par godinama se sudi oko starateljstva nad šestoro dece, a na sve glumica ga je i otpužila za porodično nasilje.

Celokupna nepovoljna situacija uticala je na Pitovo zdravstveno stanje, zbog čega glumac pati od nesanice kao i gubitka apetita, a smršao je oko 10 kilograma.

"Bred je na fotografijama izgledao tako loše da se činilo kao da će se u svakom trenutku kosti slomiti pod težinom tela. Noge i ruke mu prosto izgledaju premršavo", ispričao je neimenovani izvor za magazin Globe, a sve to slaže se sa velikim brojem komentara na mrežama gde se tvrdi da glumac nikiad gore nije izgledao.

bred pit
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Iscrpljujućoj borbi sa bivšom suprugom ne nazire se kraj, kako stvari stoje, a upravo je to razlog zbog kog mnogi ljudi smatraju da će Bred na kraju zaista završiti u kolicima, a sve jer Anđelina "igra prljavo" i ne planira da odustane od toga da ga liši očinske uloge.

Neka Pitova izdanja pogledajte u galeriji ispod i procenite sami - da li ga je slomila borba sa bivšom suprugom ili ipak posredi nešto drugo. 

Chris Pizzello / AFP / Profimedia, Youtube Bred Pit