Saga oko porodičnog nasilja u nekad najpopularnijoj holivudskoj porodici se i dalje nastavlja. Očekuju se svedočenja i najmlađe dece, a Bredovi obožavatelji ponavljaju da su u pitanju neutemeljeni napadi na slavnog glumca.

Zvezda filmova 'Sedam' i 'Bilo jednom u... Holivudu' nikada nije uhapšena, niti optužena za bilo kakvo krivično delo tokom braka s Anđelinom Džoli, niti postoje bilo kakvi izveštaji iz perioda dok je bio u ljubavi sa glumicom.

Ubrzo nakon što je par podneo zahtev za razvod 2016. godine, otkriveno je da su Breda Pita istraživali FBI i socijalne službe u Los Anđelesu zbog prijave da je u privatnom avionu verbalno i fizički napao svoju decu, ali ipak je oslobođen.

- Bred nikada nije napao Anđelinu. Ali smatraju da je ova kampanja proračunato smišljena da pokoleba javno mišljenje pre kraja njihovog suđenja, rekao je izvor.

- Bred se oseća kao da je sve više i više izolovan od svoje dece i zbog toga je slomljen, rekao je izvor blizak paru.

Deca para Medoks (19), Zahara (16), Paks (17), Šilou (14) i blizanci Knoks i Vivijan (12) su trenutno glavna tema razvoda budući da par pokušava da se dogovori starateljstva i finansija, a sve deluje kao da će i njihova najmlađa deca dati iskaz.

Anđelina Džoli i Bred Pit
- / Backgrid USA / Profimedia 

Izvori kažu da su već s decom razgovarali terapeuti koje je imenovao sud, piše britanski Daily Mail.

Medoks je već svedočio kao (punoletna) osoba u tekućem sporu oko starateljstva i nije baš laskavo opisao Breda.

- Čak ni ne koristi prezime Pit kao svoje prezime na dokumentima koji nisu legalni dokumenti, već koristi prezime majke - Džoli, rekao je izvor za US Weekly.

- Medoks želi legalno da promeni svoje prezime u Džoli, a Anđelina ga navodno ne podržava, dodaje izvor.

- U prošlosti je iznosila slične navode koje su vlasti istraživale, a nisu dokazale. Ovo je najnoviji tužni i očajnički pokušaj da se pod svaku cenu iznese lažna slika o Bredu, dodao je.

Anđelina Džoli i Bred Pit
Shutterstock