Mnogi fanovi priželjkuju ponovopomirenje bivših supružnika Dženifer Aniston i Bredsa Pita, stoga ne čudi što su u stalnoj potrazi za dokazima koji bi potvrdili njihova priželjkivanja. Posljednji hint o mogućem povratku bivšem mužu Dženifer je nehotično dala objavom selfija na svome Instagram profilu.

Naime, 51-godišnja glumica objavila je fotografiju sa snimanje druge sezone serije "Morning show", a pojedini su primetili da se radi o istoj lokaciji gde Bred Pit snima svoj novi film, "Bullet Train".

DA LI SU SE TO DŽENIFER I BRED PIT POMIRILI? Na internetu se pojavila fotka i svi su ubeđeni da su PONOVO ZAJEDNO
Instagram 

U pozadini selfija glumice, uz njenog psa, nalazi se muškarac kom se ne vidi lice, a mnogi su zaključili kako je to definitivno Bred Pit. Osim što se nalazi na istoj lokaciji kao i Dženifer, pojašnjavaju u svojim komentarima fanovi, Bred je inače sklon stilu odeće kakav nosi muškarac u pozadini glumičinog selfija. Ovu teoriju brzo su prihvatili i mnogi strani tabloidi koji su naveli kako imaju potvrdu da Dženifer i Bred snimaju na istoj lokaciji, ali i da su bliži nego ikad pre.

DA LI SU SE TO DŽENIFER I BRED PIT POMIRILI? Na internetu se pojavila fotka i svi su ubeđeni da su PONOVO ZAJEDNO
Shutterstock 

Bred i Dženifer su definitvno jedan od neprežaljenih holivudskih parova, a svoj su brak okončali 2005. nakon što se u njega uplela i treća osoba, Anđelina Džoli. Bivši supružnici nisu ostali u dobrim odnosima, međutim poslednjih godina su se opet zbližili. Glumac se, navodili su strani mediji, Anistonovoj izvinio 2016. nakon razvoda Anđelinom. O svom odnosu ne žele da pričaju u medijima, a fanovima koji se nadaju njihovom pomirenju ne preostaje ništa drugo nego nagađati o ovom pitanju.

Pročitajte OVDE vesti koje smo izdvojili za vas.