"BRED PIT VARAO ANĐELINU SA PROSTITUTKOM" Da li je ovo zapravo pravi razlog razvoda?

Njihov brak ipak nije bio idiličan kako se donedavno mislilo

Shuterstock 

Odnos jednog od najpopularnijih holivudskih parova, 45-godišnje Anđeline Džoli i 57-godišnjeg Breda Pita, ni šest godina od razlaza ne prestaje da zanima javnost. Šta se tačno dogodilo među njima pa su odlučili da svako ode svojim putem niko sa sigurnošću ne može da tvrdi.

Bivši partneri se preko suda bore za starateljstvo nad šestero zajedničke dece – 19-godišnjim Medoksom, 16-godišnjim Paksom, 15-godišnjom Zaharom, 14-godišnjom Šajlo i 12-godišnjim blizancima Noksom i Vivijen.

Međutim, svako malo pojave se novi navodi oko razloga njihovog razlaza, a osim Bredovog problema s alkoholom i nasilnog ponašanja, sada su se pojavile i tvrdnje da je Pit varao Anđelinu s prostitutkama.

anđelina džoli i bred pit
- / Backgrid USA / Profimedia 

Navodno je glumica angažovala privatnog detektiva koji je neko vreme pratio Pita i saznao kako je slavni glumac nekoliko puta posetio bordel i varao Džolijevu s prostitutkama, a osim što je uživao u preljubništvu, znao je da posegne i za teškim drogama, navodi Page Six.

Uz to, navodno je Bred Pit još za vreme njihovog braka imao aferu s francuskom glumicom Marion Kotijar, što su oboje žestoko demantovali, ali upravo ti navodi naterali su Anđelinu da pozove privatnog detektiva koji joj je i potvrdio sumnje oko preljuba.

Podsetimo, kako je u martu pisao Us Weekly, najstariji sin Medoks se navodno oštro sukobio s ocem tokom leta privatnim avionom, nakon čega je Anđelina odlučila da zatraži razvod.

bred pit
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Medoks je čak i svedočio protiv oca na sudu. Mnogi mediji nagađali su nakon tog događaja da su ostala deca odlučila da okrenu leđa ocu, ali posljednji izveštaji ipak govore suprotno. Bred Pit se redovno viđa s decom, posebno sa Šajlo, Vivijen i Noksom.

anđelina džoli i šajlo
Terma,SL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši