Od "Gospodina i gospođe Smit", i "it" holivudskog para do potpune propasti - možda tako najbolje možemo opisati ono što je zadesilo nekadašnjeg najvećeg zavodnika Breda Pita i fatalnu lepoticu Anđelinu Džoli.

Njihovom razvodu ne nazire se kraj, a postoje i priče da će nakon 4 godine koliko se provlače po sudovima, parnica trajati još najmanje šest godina. Dakle, golgota bez kraja.

Na sve to, Pita su sačekale i optužbe o porodičnom nasilju, a navodno je usvojeni sin Medoks tražio da ukloni njegovo prezime i sve vreme drži stranu svojoj majci. Sa druge strane, izvori blisku nekadašnjem paru tvrde da Anđelina igra prljavu igru, a sve to odrazilo se i na slavnog glumca koji u poslednje vreme izgleda nikad lošije.

bred pit
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Međutim, već neko vreme pojavljuju se navodi da Bred uopšte ne viđa decu. Medoks je punoletan, te se borba vodi oko preostalih petoro, a po novinama se provlačila informacija da je glumica okrenula decu protiv oca. Ali, prema pisanju magazina Life&Style, te tvrdnje ipak nisu istinite.

Naime, glumac još uvek provodi vreme sa svoje troje mlađe dece, Šajlo, Vivien i Knoksom. Za spomenuti magazin, neimenovani je izvor otkrio kako su najmlađa deca i dalje u kontaktu s ocem. "Osim Medoksa, sva deca vole da provode vreme u Bredovoj kući", objasnio je izvor i tako demantovao pisanja pojedinih medija da glumac ne viđa decu jer će ista navodno na sudu svedočiti protiv njega u majčinu korist.

bred pit i andjelina dzoli sa decom
- / Backgrid USA / Profimedia 

Podsetimo, kako je u martu pisao Us Weekly, Bradov usvojeni sin Medoks sa kojim se glumac navodno oštro posvađao tokom leta privatnim avionom, nakon čega je Anđelina odlučila da tražiti razvod, svedočio je na sudu protiv oca. I premda sami detalji 19-godišnjakovog svedočenja nisu poznati javnosti, isti su navodno jako rastužili 57-godišnjeg oca koji nikako nije prikazan u dobrom svetlu, a sve, prema pisanju stranih medija, zbog bivše supruge.

Džoli-Pit sapunici ne nazire se kraj, a samo se nadamo da će do kraja ipak uspeti da pronađu zajednički jezik, jer deca svakako ne bi trebalo da ispaštaju zbog neslaganja odraslih.