Izgleda da je u životu zaista sve onako kako si "posejao". Nažalost, karma je zna da bude nezgodna, čak i kada ste Anđelina Džoli.

Lepa glumica danas se sudi za bivšim mužem, holivudskim zavodnikom Bredom Pitom, oko starateljstva nad decom, a mnogi stručnjaci su procenili da se ova bitka neće završiti još sigurno šest godina

Međutim, jedna od veza o kojoj se najviše pričalo mimo Breda, bila je upravo sa Bilijem Bobom Torntonom, kog je upoznala davne 1999. godine. Kontroverzni par stao je pred oltar iako je on još uvek bio veren sa drugom glumicom, Laurom Dern. Danas mnogi komentarišu da lepu Anđelinu "stiže" sve loše što je radila u prošlosti.

No, da krenemo ispočetka.

Tornton i Džolijeva upoznali su se na snimanju filma "Kontrolori leta", a od samog starta njihova veza punila je stranice štampe zbog krajnje čudnog ponašanja i skandala. Tornton je u to vreme bio veren sa glumicom Laurom Dern, a Anđelina se u to vreme viđala sa glumcem Timotijem Hatonom.

Međutim, kako to u Holivudu ide, nisu mogli da odole strasti koja se mogla seći makazama, kako su mnogi tada govorili.

"Otišla sam da radim na jednom filmu, a dok sam bila na poslu, moj dečko se venčao drugom i više se nikada nisam čula s njim", ispričala je Dern kasnije o tom periodu, dok je za samo venčanje saznala iz medija.

"Imala sam utisak kao da je moj verenik iznenada preminuo, ne znam kako bih drugačije to opisala", pričala je prevarena glumica.

andjelina dzoli bili bob tornton
Shutterstock 

Tada se Džolijeva i Tornton nisu previše uzrujavali zbog tračeva već su odlučili da uživaju u svojoj ljubavi. Iako je on 19 godina stariji od nje, ni to im nije smetalo. Ljubav su ovekovečili i krvlju, a Anđelina je dugo nosila bočicu oko vrata u kojoj se nalazila upravo krv njenog dragog.

Isto to, kasnije je uradio i Bili. Glumica je čak istetovirala njegovo ime na ramenu.

Često su u medijima pričali o svojoj strastvenoj vezi, no ona nije bila dugog veka. "Problemi u raju" nastali su samo dve godine od venčanja, a pre nego što su se i službeno razveli, Anđelina je usvojila sina Medoksa. Dobila je potpuno starateljstvo nad njim godinu dana nakon okončanja razvoda.

Godinama kasnije anđelina Džoli je ispričala u jednom intervjuu kako su shvatili poslednjih meseci braka da su im životni fokusi potpuno drugačiji. Bili Bob se posvetio muzici, dok je Anđelinu zanimala filantropija.

"Godinu dana nam je bilo potrebno da postanem ono što sam danas, ali i da Bili pronađe sebe. Naši su se životi završili drugačijim putevima, samo smo se pogledali jednoga dana i nismo više imali šta da kažemo jedno drugome", ispričala je Džolijeva za jedan magazin 2005. godine.

Uprkos razlikama, par je ostao u sjajnim odnosima. Međutim, Bili Bob je 2016. godine u intervjuu rekao kako nikada nije imao osećaj da je dovoljno dobar za glumicu.

Nakon Anđeline zaljubio se u Koni Anglend, dok je Džolijeva završila sa Bredom Pitom, a to se, kao što znate takođe završilo neslavno.