Holivudski, još mnogima omiljeni par, Bred Pit i Anđelina Džoli razišli su se još 2016. godine, ali su se zvanično razveli pre samo godinu dana. Ipak, bivši supružnici se i dalje nalaze u sudskom procesu koji odlučuje o pitanju starateljstva nad šestoro dece.

Glumica je u proteklom periodu, navode strani mediji, koristila mnogobrojne „trikove“ kako bi sud presudio u njenu korist. Na primer, tražila je da se sudija Džon V. Ouderkirk, koji je sakrio činjenicu nedavne saradnje i poznanstva sa Pitovim advokatima, otpusti iz postupka. Međutim, njen pokušaj bio je neuspešan.

Sudski dokumenti pokazuju da je slučaj i dalje „dodeljen počasnom sudiji Ouderkirku u svim pravcima“, izveštava portal Us Weekly. Izvor je takođe rekao da će Ouderkirk voditi slučaj između Pita i Džolijeve.

Anđelinin advokat je ranije naglasio da glumica ni na koji način nije želela da naškodi vođenju slučaja, već je samo pokušala da postigne pravdu.

„Sve što moj klijent traži je pošteno suđenje zasnovano na činjenicama, bez ikakvih posebnih privilegija za jednu stranu. Jedini uslov, zahvaljujući kojem strane mogu da veruju suđenju, jeste da se obezbedi transparentnost i nepristrasnost za sve učesnike u saslušanju “, rekla je Samanta Blai Dejan.