Džejms Hejven (47) brat čuvene glumice Anđeline Džoli (45)već godinama mnogima je prava misterija. Iako mu je sestra jedna od najpoznatijih žena na svetu on svoj život vodi daleko od svetla reflektora. Džejms je dve godine stariji od Anđeline, takođe je glumac i producent, ali je uvek bio u senci mlađe sestre. I dan danas većinu intrigira njihov čudan odnos, koji mnogima nije bio jasan.

Džejms će svakako ostati upamćen po poljupcu s Anđelinom na crvenom tepihu 2000. godine. I dan-danas se o tome piše, i sve se pitaju šta se to zapravo dešavalo između njih dvoje. Jedno vreme bio je na gotovo svim paparaco fotkama Anđeline Džoli, visok muškarac, neobičnog, ledenog izraza lica i uvek sa tamnim naočarima za sunce.

Anđelina Džoli sa decom
AKM Images / Backgrid USA / Profimedia 

Inače, Džejms je već deset godina u vezi s devojkom Ešli Rejn, a sada su ga paparaci uslikali nakon dugo vremena.

Neprepoznatljiv Hejven viđen je na plaži u opušenoj šetnji, a bio je obučen sav u belo. Iako je nosio naočare i plavu kapu, paparaci su ga ipak prepoznali i fotografisali.

Džejm Hejven
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Neki mediji su navodili da je netrpeljivost između Bred Pita i Hejvena, koji je povremeno živeo sa parom, dostigla neizdržive razmere i da je zbog toga okončan brak holivudskih zvezda. Mnogi su tvrdili da slavni glumac Anđelini postavio ultimatum ili on ili njen brat.

Dok je Anđelina bila u braku s Bredom Pitom, on je navodno čuvao njihovu decu.

-Anđelina i Džejms potpuno su se sada udaljili. Bili su nerazdvojni i najbolji prijatelji. Pomogao joj je da odgaja decu i posvećivao je njenoj porodici uvek puno vremena. Odjednom su bez posebnog razloga prestali da razgovaraju, te su se udaljili. Samo oni znaju šta se zaista dogodilo – ispričao je jednom izvor blizak glumici.