Iako se dugo dobar stil nije mogao povezivati sa jednom od najlepših glumica svih vremena, Anđelina Žoli, koja krasi martovsku naslovnicu magazina "Vogue", u poslednje vreme izgleda nikad bolje, pa su mnogi prokomentarisali da ovako i treba da izgleda jedna zvezda njenog kalibra.

Ovog puta, žene su bile oduševljene njenom belom haljinom na preklop, u kojoj je zaista izgledala poput holivudske dive. 

Anđelina je kreaciju ponela prilikom izlaska na večeru sa koleginicom i prijateljicom - Elen Pompeo, zvezdom serije "Uvod u anatomiju". Glumice su sa sobom ponele i svoje ćerkice - Anđelina dvanaestogodišnju Vivien Maršelin, a Elen dvanaestogodišnju Stelu Lunu.  

Veselo žensko društvance večeralo je u italijanskom restoranu "E. Baldi" u Beverli Hilsu, poznatom okupljalištu slavnih.

I dok je Elen za taj izlazak odabrala jednostavnu crnu odevnu kombinaciju, Anđelina nas je očarala belom haljinom koju je iskombinovala sa klasičnim nude salonkama i belim kaišem sa metalnom šnalom

andjelina zoli
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Ovaj model haljine često nazivaju i "ogrtač-haljinom", zbog sličnosti sa kućnim bade mantilima. Ipak, ovaj model je savršen izbor ako želite da izgledate elegantno, a usput i sakrijete koji kilogram.

Baš iz tog razloga, pristaje skoro svakoj građi, a mi smo se potrudili da pronađemo i gde u Srbiji ovako nešto možete da nabavite.

Odgovor se krije iza brenda "Ciel", a možete se odlučiti za dva modela - sličniji Anđelininom, kao na fotografiji iznad, ili drugi, sa više faltica, kao na fotografiji ispod. 

Uz ovako nešto, možete obuti jednostavne sandale ili nude salonke, kao što je to učinila Anđelina, a asesoare svesti na minimum. Uz crveni karmin bićete spremni i za svečanije prigode, a prvi model haljine, uz svedeniju šminku, idealan je i za poslovne varijante.

Model naglašava figuru peščanog sata i veoma je udoban za nošenje, tako da su ovakvi modeli haljina idealni ukoliko znate da ćete u jednom autfitu provesti ceo dan.