Bred Pit (57) slavni holivudski glumac i jedan od najlepših muškaraca na planeti trenutno se nalazi na snimanju novog filma "Bullet Train" u Los Anđelesu. Naime, Bred u tom filmu glumi ubicu, a koleginica mu je mlada glumica Džoi King (21).

S obzirom da trenutno veći deo svog vremena zbog potrebe filma provodi na setu, uslikan je u pauzama snimanja u izdanju u kojem ga mnogi ne bi prepoznali. Paparaci su ga uslikali u večernjim satima u Čajna Taunu.

Bred je ovom prilikom na sebi imao tamne pantalone širikog kroja, braon sako koji mu je delovao za bar broje veći ipod koga je virila zelena majica sa kragnom. Odeća na njemu je delovala prilično pohabano, zbog čega ga mnogi nisu prepoznali. Ono što je svima najviše zapalo za oko je kapa koju je glumac imao, ispod koje mu se nazirala duža kosu koju već neko vreme nosi.Ovakvo izdanje u kom je viđen nije ono u kome bi žene "vapile za njim".

Bred Pit
Shutterstock 

"Kakva mu je ovo kapica pobogu?", "Presmešan je sa ovim na glavi kao da je pošao na pecanje", "I dalje je najlepši, ali kakav je ovo stil?", " Nadam se da je ovo samo za potrebne snimanja", samo su neki komentari na račun slavnog glumca.

Bela kapica u ribarskom stilu bele boje, koju je upario sa obućom u istoj boji svakako nije stajling u kom smo navikli da viđamo čuvenom šmekera. Da li je ovo samo garderoba za potrebe snimanja, ili je slavni glumac promenio stil nije poznato.

Ono za šta se sigurno zna to je da radnja filma prati grupu atentatora sa sukobljenim motovima u brzom vozu u Tokiju. Bredu će se na snimanju uskoro pridružiti i Oskarovka Sandra Bulok zajedno sa Ledi Gagom i drugim glumačkim zvezdama.