Razvod s Bredom Pitom za Anđelinu Džoli još nije ni blizu kraja. Stručnjaci predviđaju da će čitava procedura trajati još godinama zbog novca koje oboje ulažu u advokatske timove. I dok se Bred bori sa svojim mukama jer Anđelina želi da mu uzeme starateljstvo nad decom, ona je, navodno, već bacila oko na drugog dečka.

Prema pisanju tabloida New Idea, nakon pet godina Anđelina je pronašla novog partnera i to di-džeja Diploa.

Neimenovani izvor tvrdi da su glumica i di-džej nedavno viđeni na dejtu na jednoj privatnoj zabavi u Los Anđelesu. Dodatno je nagađanja podgrejao i Diplo objavivši u storijima fotografije noćnog izlaska na kojima je je viđena i Anđelina.

anđelina džoli
Instagram 

New Idea sada tvrdi kako je glumica već upoznala di-džeja sa svojom decom, kao i da deca obožavaju Diploa.

"Deca misle da je on bog, pa nema sumnje da će odobravati majčinu novu vezu, pogotovo sad kad se konačno malo opustila. Sve je toliko dugo trajalo, i razvod i lokdaun i niko se ne čudi što je dozvolila sebi malo opuštanja", izjavio je neimenovani izvor.

Koliko su tvrdnje tabloida tačne, teško je saznati. Međutim, Anđelina je u svojim izjavama odlučno negirala da razmišlja o novoj vezi ili partneru. Takođe, nedavno je za Vogue izjavila kako se još oporavlja od razvoda i kako je zauzeta odgajanjem dece.