Godine prolaze, ali se čini da ne mogu ništa jednoj od najlepših glumica svih vremena. Anđelina DŽoli, iako u petoj deceniji života, još uvek je podjednako lepa i atraktivna, ali njena lepota nije uvek bila preduslov za sreću. Barem kada je ljubav u pitanju

Iako je jednom prilikom izjavila da je u životu spavala sa samo četiri muškarca, od kojih je sa trojicom bila u braku, istina o njenim vezama bizarnija je od svega što bi holivudski producenti mogli da smisle.

Nakon što je stavila tačku na brak sa Bred Pitom zbog "nepomirljivih razlika", verovatno se pitate kakvi su bili ostali muškarci u njenom životu. 

Glumica je oduvek isticala da je jako seksualna osoba, a u nekim intervjuima istakla je da je još u vrtiću upadala u probleme jer se ljubila sa dečacima, a potom bi se skidali.

Nevinost je izgubila sa 14 godina, i to uz majčin blagoslov. Onda je, kada je dublje zašla u tinejdžerske godine, ušla u mračnu fazu u kojoj se samopovređivala i bila opsednuta noževima.

- Uveliko sam imala seksualne odnose sa dečkom, ali samo to i emocije nisu mi bili dovoljni. Nisam više bila klinka. Zato, u trenutku kada sam htela da osetim veću povezanost sa njim, isekla sam ga nožem, a onda on mene. Od tada, kad god bih se osetila kao da sam u zamci, sekla bih se. Zato imam mnogo ožiljaka - otkrila je svojevremeno glumica.

andjelina dzoli
Shutterstock 

Do svoje dvadesete godine, isprobala je, kako sama priznaje, sve moguće droge, uključujući i kokain, ekstazi, LSD i heroin koji joj je, isticala je, bio omiljen.

Onda ju je prvi suprug, Džoni Li Miler, prema njenom priznanju, izveo iz tame. Počeli su da se zabavljaju 1995. godine na snimanju filma "Hakeri", a kasnije je govorila da je on drugi muškarac sa kojim je imala seks.

Nakon što je film doživeo premijeru, Anđelina je ostavila Džonija i ušla u prvu istopolnu vezu - sa manekenkom i glumicom Dženi Šimicu koju je upoznala na snimanju filma "Foxfire".

- Da se nisam udala za Breda, sada bih verovatno bila u braku sa Dženi. Zaljubila sam se u nju iste sekunde kada sam je videla - rekla je Anđelina u intervjuu koji je dala prošle godine.

Međutim, Anđelina se za vreme snimanja ovog filma ponovo zbližila sa Džonijem Li Milerom, pa se na kraju i udala za njega u martu 1996. godine. Venčanje je bilo bizarno, a glumica je umesto venčanice nosila kožne pantalone i belu majicu na kojoj je sopstvenom krvlju ispisala Džonijevo ime. Iako je bila u braku, nastavila je da se viđa sa Dženi, barem tako tvrdi Šimicu.

- Anđelina i ja smo imale divnu vezu koja je trajala godinama. Viđala se sa mnom i kada je imala zvanične partnere - prosto je bila takva, divna i otvorena - rekla je svojevremeno Dženi Šimicu.

Razvela se 1999. godine, a onda je u njen život ušao Bili Bob Tornton za koga se udala posle samo dva meseca zabavljanja

On je u vreme upoznavanja bio veren i 20 godina stariji od Anđeline, a ona je bila toliko zaljubljena u njega da je na ruci istetovirala njegovo ime ogromnim slovima. Pored toga, oboje su nosili bočice pune krvi oko vrata - Anđelina Bobove, a Bob Anđelinine. Objavili su i da planiraju da usvoje dete, ali su se iznenada, svega tri meseca nakon te izjave, razveli.

- I sama sam bila iznenađena. Prosto smo se jednog dana probudili i shvatili da više ne delimo zajedničke interese - rekla je svojevremeno Anđa i dodala da ne planira ni veze ni brak u narednih osam godina. Međutim, to se nije dogodilo jer je 2004. godine upoznala Breda Pita.

bred pit andjelina doli
Shutterstock 

Iako je isticala da je spavala sa četvoricom muškaraca, godinama daje kontradiktorne izjave.

- Dve godine se nisam viđala ni sa kim, a onda rešila da se približim muškarcima sa kojima već imam prijateljski odnos. Tako odrasli ljudi ostvaruju veze - rekla je svojevremeno, i dodala da nikada nije imala veze za jednu noć da bi kasnije pobila tu izjavu.

- Koliko god to zvučalo ludo, u ovom periodu je najviše što mogu da dam to da se sastanem sa muškarcem u hotelu i da se potom za par sati vratim deci. Želim vezu, ali onu koja mi se neće mešati u porodicu - govorila je tada.

Bred Pit i Anđelina Džoli upoznali su se na snimanju filma "Gospodin i gospođa Smit", kada su se zaljubili jedno u drugu, zbog čega je glumac ostavio Dženifer Aniston. Razišli su se 2017. godine, a 2019. su se i zvanično razveli.

O konkretnim razlozima dugo se nagađalo. Anđelina je ogolila dušu za britanski "Vogue" i tom prilikom rekla: "Osećam da mi nedostaju sve veštine da bih bila tradicionalna mama koja ostaje kod kuće. Snalazim se jer su deca prilično izdržljiva i pomažu mi, ali nisam uopšte dobra u tome".

- Razvod je bio zaista komplikovan. Pred kraj moje veze sa Bredom, nisam se mogla prepoznati, kao da sam izgubila deo sebe... Postala sam manja, nebitna, iako to nisam pokazivala - rekla je Anđelina, koja se od Breda razvela pre tri godine.

Glumica je majka šestoro dece - Medoksa, Paksa i Zaharu je usvojila, dok je Šajlo i blizance Noks i Vivijen dobila u braku sa Bredom.

Sa druge strane, u jednom intervjuu Pit je otkrio da je tražio pomoć od anonimnih alkohoričara nakon što je Anđelina podnela papire za razvod braka.

andjelina dzoli i bred pit sa decom
- / Backgrid USA / Profimedia 

Poslednjih dana, javnost je veoma uzburkana zbog izjave njegovog najstarijeg sina Medoksa koji je svedočio protiv svog oca na novom saslušanju povodom nasilja u porodici

Navodno je Bred bio nasilan prema Medoksu tokom leta u privatnom avionu, a iako su izvori bliski bredu sve to porekli, spor je otišao toliko daleko da Medoks uopšte ne želi da koristi prezime Pit na svojim dokumentima, već samo Džoli, iako ga Anđelina u tome ne podržava. 

Takođe, poslednjih dana, Džolijeva je punila novinske stupce jer rasprodaje poklone koje je dobila u braku sa Bredom. Takođe, jedna od gorućih tema je i njihova ćerka Šajlo, koja je u februaru prošle godine zvanično promenila ime u Džon, a kako se navodi, već je na hormonskoj terapiji i sve je spremno za operaciju promene pola

"Ona želi da bude dečak, pa smo joj isekli svu kosu. Voli da nosi mušku odeću i misli da je jedna od braće", rekla je tada Endži koja u potpunosti podržava ćerkinu odluku od samog početka.

Da li će Anđelina posle svih turbulentnih veza naći svoj mir ili novu ljubav, ostaje nam da vidimo. Jedno je sigurno, ne bi nas iznenadilo ni da se ponovo vrati nekadašnjoj velikoj ljubavi Dženi Šimicu.