Nakon što je njen bivši suprug Bred Pit konačno uplovio u novu ljubavnu vezu i to sa manekenkom Nikol Poturalski, strani mediji su objavili informacije da Anđelina Džoli strahuje za njegov odnos sa decom. Ipak, izgleda da se glumica osim borbe za starateljstvo nad decom, posvetila i ljubavnom životu, ali i ovoga puta zauzetom muškarcu.

Naime, portali već danima bruje o hemiji koja vlada između austalijskog glumca Krisa Hemisvorta i popularne glumice. Njih dvoje su se upoznali na jednom događaju, a Kris već godinama važi za jednog od najpoželjnijih muškaraca.

„Poznato je da Anđelina voli zauzete muškarce i da voli da krade tuđe muževe pa je tako sada bacila oko na Krisa. Već neko vreme traži razloge kako bi se videli i kako bi mu prišla, a to je shvatila i Krisova supruga, Elza Pataki koja je veoma uznemirena i zabrinuta“, rekao je izvor blizak glumcu.

„Uplašila se da bi suprug mogao da je ostavi. I Kris je rekao kako Anđelina ima neverovatnu harizmu te da bi voleo da je malo bolje upozna, ali isto tako rekao je i da je Elza najvažnija žena u njegovom životu“ rekao je izvor stranim medijima.

Iako su ovi naslovi prelavili naslovnice strane štampe, ni Kris ni Anđelina nisu želeli da se oglašavaju ovim povodom. Ipak, s obzirom na to da nisu ni demantovali njihovo spajanje, da li je tačno kada kažu: „Gde ima dima, ima i vatre“?