Slavna glumica Anđelina Džoli ugostila je krajem prošle godine Edvarda Eninfula, urednika britanskog magazina "Vogue" koji na Instagramu piše o intervjuu sa svetskom zvezdom, ističući da je godinama želeo da je intervjuiše.

Anđelina je Edvarda primila u svom novom porodičnom domu u Kaliforniji, gde je nekada živeo Sesil B. Demil.

"Želela sam da budu (deca) blizu svog oca, koji je udaljen samo na pet minuta odavde. Osećala sam izvestan pritisak da se preselim ovde", rekla je Anđelina Žoli na početku intervjuua za britanski "Vogue" i time dosta rekla o odnosu sa bivšim suprugom sa kojim ima šestoro dece.

Pričala je i o životu tokom pandemije korona virusa ističući da je na početku godine ćerka Zahara imala operaciju, pa da je zbog njenog ozdravljenja sve bilo lakše, ali da karantin jeste promenio život njene porodice: Paks ulazi u svet odraslih, Zahara je nedavno položila vozački ispit i sve se to dešavalo i dešava se u nesvakidašnjim uslovima. Ipak, proslave rođendana nisu izostale.

andjelina dzoli bred pit
SL, Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Govorila je i o majčinstvu.

"Iako sam želela da imam mnogo dece i da budem mama, uvek sam to zamišljala u stilu Džejn Gudol, da putujem usred džungle. Nisam to zamišljala u onom istinskom tradicionalnom smislu. Osećam da mi nedostaju sve veštine da bih bila tradicionalna mama koja ostaje kod kuće. Snalazim se jer su deca prilično izdržljiva i pomažu mi, ali nisam uopšte dobra u tome", rekla je Anđelina. Glumica je ponosna što su njena deca veoma sposobna.

Poručila je da je najvažnije voleti decu i truditi se sve i da u tome sagorite. Bitno je i upoznati svoju decu. Otkrila je da joj je poslednjih nekoliko godina bilo teško jer se trudila da sačuva zdravlje porodice.

andjelina dzoli bred pit
Shutterstock 

Govorila je zatim i o godinama.

"Volim da budem starija. Osećam se prijatnije u četrdesetim nego kada sam bila mlađa. Možda zato što... ne znam... možda zato što moja mama nije dugo živela pa postoji nešto u godinama što je za mene više pobeda nego tuga. Dopada mi se. Radujem se svojim pedesetim", rekla Džolijeva.

Ispričala je i anegdotu da joj deca govore da ne skače po trambolini da se ne bi povredila, smešno joj je to jer je nekada bila zvezda akcionih filmova.

Imala je poruku i za sve roditelje. Naime, ona je poručila da ne uče decu da je moranje činiti dobre stvare već da pre svega moraju da ih nauče da istinski budu povezana sa drugim ljudima.

Pogledajte OVDE vesti koje smo izdvojili za vas.